A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/WINEHOSUE%20I%20BLAKE.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Blake nije u oporuci od Amy Winehouse, sve ide roditeljima i bratu? | Politika+
Scena

NE SPOMINJE GA: Blake nije u oporuci od Amy Winehouse, sve ide roditeljima i bratu?

Glazbenica je, navodno, nakon razvoda od Blakea napisala oporuku kojom svoje bogatstvo ostavlja roditeljima i bratu.

FOTO: Amy Winehouse i Blake Fielder Civil u danima ljubavi
FOTO: Pixsell
Piše: VLM

Tijelo Amy Winehouse bit će kremirano danas na groblju Golders Green u sjevernom Londonu.

 

Obitelj Winehouse preko svog glasnogovornika obavijestila je da će posljednji ispraćaj biti intiman i samo za članove obitelji te najbliže prijatelje jer ne želi od toga raditi nikakav spektakl zbog čega se točno vrijeme pogreba drži u tajnosti.

 

Na posljednji ispraćaj svoje bivše supruge neće doći Blake Fielder Civil, koji je trenutačno u zatvoru gdje odslužuje 32-mjesečnu kaznu zbog provala i posjedovanja oružja. Shrvani Blake nije dobio dopuštenje da ode na Amyn pogreb, a njegova je majka u strahu kako će si Blake oduzeti život jer je Amy bila ljubav njegova života.

 

Britanski mediji raspisali su se o oporuci koju je glazbenica navodno napisala nakon razvoda od Blakea, u kojoj je njega izostavila kao jednog od nasljednika njezina bogatstva koje se procjenjuje na 85 milijuna kuna te će ga prema toj oporuci naslijediti njezini roditelji Janis i Mitch te njezin brat Alex.