A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zdalekovod-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dalekovod u utrci za posao u Velikoj Britaniji vrijedan 150 milijuna funti | Politika+
Energetika

POSLOVI: Dalekovod u utrci za posao u Velikoj Britaniji vrijedan 150 milijuna funti

Zajednički nastup s Costain Groupom, vodećom britanskom inženjerskom i građevinskom tvrtkom.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Dalekovod je kao član konzorcija Transmit Energy, sastavljenog od renomiranih engleskih tvrtki, prošao predkvalifikacijski postupak za projekt Electricity Alliance koji provodi operator prijenosnog sustava Velike Britanije National Grid U.K., te je pozvan dati svoju ponudu za izgradnju dalekovoda, isporuku opreme i projektiranje, priopćeno je iz Dalekovoda.

Okvirna vrijednost radova za prvi godišnji okvirni ugovor je oko 150 milijuna funti.

Očekuje se da će pobjednik na natječaju 2012. godine završiti pilot projekt čime će biti osigurani preduvjeti za ugovor sa National Grid U.K.-om na razdoblje 1+4 godine s mogućnošću produljenja na još četiri godine, odnosno daljnju dugoročnu poslovnu suradnju.


Okvirna vrijednost radova za prvi godišnji okvirni ugovor je oko 150 milijuna funti s mogućnošću povećanja kasnijih ugovorenih vrijednosti poslova sukladno kvalitetom izvršenih radova, kažu iz Dalekovoda.


Program Electricity Alliance uključuje dizajniranje, izvedbu i naknadno održavanje visokonaponskih vodova u Velikoj Britaniji.


Dalekovod, koji prvi put nastupa u Velikoj Britaniji, opredijelio se za zajednički nastup s Costain Groupom, vodećom britanskom inženjerskom i građevinskom tvrtkom i Reach Activeom, irsko-britanskom inženjerskom tvrtkom u sklopu konzorcija Transmit Energy, kaže se u priopćenju.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Costain Group, National Grid U.K., Electricity Alliance, dlkv-r-a, dalekovd, Reach Active