A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/seherezada%20i%20onur.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Brak u krizi: Razvode se Šeherezada i Onur? | Politika+
Scena

PROBLEMI: Brak u krizi: Razvode se Šeherezada i Onur?

Nakon tri godine braka, Berguzar Korel i Halit Ergenc, slavni Šeherezada i Onur iz '1001 noći', odlučili su krenuti svatko svojim putem.

Piše: PolitikaPlus

Berguzar Korel i Halit Ergenc, koji su zaludili hrvatske gledateljice u seriji '1001 noć', odlučili su se rastati, pišu mediji

Nakon tri godine braka, Berguzar Korel i Halit Ergenc, slavni Šeherezada i Onur iz '1001 noći', odlučili su krenuti svatko svojim putem, stavši time na kraj bajci koju su iz serije pretočili u život, pišu strani mediji, između ostalih i srpski.

Turski mediji već neko vrijeme kalkuliraju o bračnoj neslozi, a krivca za krah bajkovitog braka vide u Berguzarinoj ljubomori, koja se pojavila kad je Halit počeo snimati 'Sulejmana Veličanstvenog'. Razlog ljubomore navodno su bile ljubavne scene Halita i glumice Merjem Uzerli.

Dok su mediji pisali o raspadu braka, Onur se odlučio boriti za njega do kraja te je nagovorio lijepu suprugu na bračno savjetovanje, u isto vrijeme medijima čvrsto sve negirajući. 'Takvo nešto nije moguće! U našem životu nema ljubomore'.

Na vlastitu ljubomoru osvrnula se i Berguzar, no nešto drukčijeg tona od Onura: 'Kad na ekranu netko drugi dira vašeg supruga ili suprugu, naravno da vam to nije baš ugodno. Mi jesmo urbani, ali smo na kraju ipak muškarac i žena i takve me scene iritiraju'. Taj nesklad u izjavama očito je bio dim koji skriva vatru.

Podsjetimo, u trenucima najveće zaluđenosti Hrvatica serijom '1001 noć', Halit i Berguzar su posjetili Zagreb, obećavši da će se vratiti na romantično putovanje hrvatskom obalom. ini se da ništa od toga.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

razvod, šeherezada, onur