A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/luka-bebic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Bebić izašao iz bolnice: Osjećam se dobro | Politika+
Hrvatska

TREBA MU ODMOR: Luka Bebić izašao iz bolnice: Osjećam se dobro

Bebić je najavio da će nastaviti obnašati svoje dužnosti u skladu sa svojim mogućnostima.

FOTO: Luka Bebić
FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Hrvatskog Sabora Luka Bebić danas je izišao iz splitskog Kliničkog bolničkog centra (KBC) gdje je zbog zdravstvenih poteškoća primljen u prošli ponedjeljak, a novinarima je rekao da se osjeća odlično i da će nastaviti obavljati svoje dužnosti u skladu sa „svojim mogućnostima“.

„Subjektivno govoreći osjećam se dobro, a medicinari će objasniti o čemu se radi“, kazao je Bebić po izlasku iz splitske bolnice.

 

Bebić je najavio da će nastaviti obnašati svoje dužnosti u skladu sa svojim mogućnostima.

On je izvjestio da se vraća u Komarnu kod Metkovića gdje će, kako je rekao, nastojati „obnoviti snage koje su sad malo došle u pitanje“.

Rekao je da će i dalje ću biti pod nadzorom liječnika jer treba otkriti zašto mu se već izvjesno vrijeme događaju takvi ekscesi. "Do sada nije bilo utvrđeno koji je tomu razlog, ali očito je da su signali tu i da treba, kako čovjeku godine prolaze i izbiljnije pristupiti tom problemu", rekao je 74-godišnji Bebić.

Na upit smeta li mu aparatić za koji su novinari čuli da mu je ugrađen, Bebić je, ne objašnjavajući o čemu se točno radi, kazao da mu ne smeta i kako je dobro da se prati situacija „ako dođe do nekih novih neugodnosti i ispada“.

„Zahvalan sam što se tako ozbiljno ovdje pristupilo i ispitalo sve što se moglo ispitati“, dodao je Bebić, napomenuvši kako ne vjeruje da bi mu bi mu igdje bilo bolje nego u splitskom KBC-u. "Ovo je bolnica na vrlo visokoj stručnoj razini, mogu samo najljepše govoriti o ovih nepunih pet dana što sam bio ovdje“, naglasio je Bebić.

Odgovarajući na novinarska pitanja Bebić je najavio da će nastaviti obnašati svoje dužnosti u skladu sa „svojim mogućnostima“.

Bebićeva glasnogovornica Marina Buntić-Jurčević je izvjestila kako je predsjednik Sabora u Komarnu odvezen službenim saborskim vozilom.

„Gospodina Bebića su zvali i za njegovo se zdravlje zanimali mnogi domaći i vladajući i oporbeni političari, a također su ga zvali predsjednik izraelskog Knesseta Reuven Rivlin i predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić“, kazala je Buntić-Jurčević.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

luka bebić