A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/naplatne%20kucice.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Branitelji optužuju: Blagajnici na naplatnim postajama posao dobili podmićivanjem! | Politika+
Hrvatska

AFERA U HAC-u: Branitelji optužuju: Blagajnici na naplatnim postajama posao dobili podmićivanjem!

Tvrde da je 10 novih blagajnika na naplatnoj postaji Vrgorac posao dobilo podmićivanjem i vezom.

FOTO: Arhiva
Piše: PolitikaPlus/HRT

Nova dionica autoceste Zagreb-Dubrovnik - nova afera u Hrvatskim autocestama. Ovog su puta nezadovoljni branitelji. Tvrde da je 10 novih blagajnika na naplatnoj postaji Vrgorac posao dobilo podmićivanjem i vezom, javlja HRT.

 

Smatraju da po zakonu branitelji imaju prednost, no opet su, kažu, izigrani. Najviše je nezadovoljan nezaposleni branitelj i otac petero djece Branko Šabić koji se javio na natječaj i nije dobio posao blagajnika. Na izlazu s autoceste vozače će pozdravljati konobar, policajac, prerađivač voća i povrća, modni dizajner, ali neće on.

U Hrvatskim autocestama ne vide problem. Petero od desetero novih blagajnika, tvrde, upravo su branitelji, pa odbacuju glasine da se zapošljavalo preko veze.

Nezaposleni branitelj javio se ponovno na natječaj, i to za ophodara, cestara i operatera. Posao možda nikada ne dobije, ali pristao je svoju muku podijeliti s nama, jer više nema što izgubiti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAPLATNE POSTAJE, HAC