A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/bilić.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Slaven Bilić izbacio Danijela Pranjića iz reprezentacije! | Politika+
Sport

ODLUKA: Slaven Bilić izbacio Danijela Pranjića iz reprezentacije!

Zahvalili smo mu se na ovih pet godina suradnje i želimo mu sreću u daljnoj karijeri - rekao je Bilić.

FOTO: Slaven Blić
Piše: VLM/PolitikaPlus

Šok nakon povratka hrvatske reprezentacije iz Dublina - Slaven Bilić zauvijek je zatvorio vrata A-vrsti Danijelu Pranjiću! Razlog je, kaže izbornik, što je Bayernov igrač negodovao statusom i odbio se rukovati nakon susreta.

- Pranjić je nakon utakmice na nedoličan način iskazao nezadovoljnstvo svojim statusom. Na njega više nećemo računati. Zahvalili smo mu se na ovih pet godina suradnje i želimo mu sreću u daljnoj karijeri - rekao je Bilić a prenosi Večernji list.

Može li malo detaljnije, o čemu se radilo?

- Nije bilo ružnih riječi, ali odbio je rukovati se sa stožerom. Bio je to normalan, kulturan i miran razlaz, ali od početka postoje jasna pravila ponašanja u reprezentaciji. To nije suspenzija nego definitivna odluka - dodao je izbornik.

Zorislav Srebrić naglasio je da stožer ima podršku saveza u toj priči.

- To je aspolutno stvar stožera, svakome mora biti čast i zadovoljstvo igrati za reprezentaciju, a ako toga nema, teško je ostvariti ciljeve. Možda su odluke stožera izgledale strogo na prvi pogled, ali u konačnici su se pokazale kao dobre.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrvatska nogometna reprezentacija, danijel pranjić, slaven bilić