A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/fabregas.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Cesc Fabregas konačno u Barceloni | Politika+
Sport

TRANSFERI: Cesc Fabregas konačno u Barceloni

Wenger: "Razumijemo njegovu želju da se vrati u klub u kojem je počeo."

FOTO: Cesc Fabregas
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

Španjolski nogometaš Cesc Fabregas će konačno završiti svoj transfer vrijedan 40 milijuna eura u Barcelonu nakon što je Arsenal u nedjelju objavio da je postigao načelan dogovor sa španjolskim i europskim prvakom o prodaji svog kapetana, pišu u ponedjeljak engleski mediji.


"Razumijemo njegovu želju da se vrati u klub u kojem je počeo i sada smo prihvatili ponudu Barcelone. Zahvaljujemo Cescu za njegov doprinos Arsenalu i želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri."

Veznjak, koji je u Arsenal došao iz Barca kao 16-godišnjak 2003., u ponedjeljak će u Barceloni obaviti lijelčnički pregled.


"Jasno je da mi nismo željeli da Cesc ode i to je i dalje isto. Međutim, razumijemo njegovu želju da se vrati u klub u kojem je počeo i sada smo prihvatili ponudu Barcelone. Zahvaljujemo Cescu za njegov doprinos Arsenalu i želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri", kazao je trener Arsenala Arsene Wenger.


Fabregas, koji zadnje dvije godine pokazuje želju da prijeđe u Barcelonu, odigrao je 58 utakmica u dresu španjolske reprezentacije, dok je za Arsenal odigrao 303 utakmice i zabio 57 golova. Kapetanom kluba postao je u studenom 2008.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

barcelona, arsenal, arsene wenger, nogomet, transferi