A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/aljosa-roksandic-todoric-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Agrokor i Digitel dogovorili stratešku suradnju | Politika+
Hrvatska

TRŽIŠNE KOMUNIKACIJE: Agrokor i Digitel dogovorili stratešku suradnju

Digitel preuzima Todorićev PR i marketing.

Piše: PolitikaPlus

Agrokor koncern i Digitel komunikacije potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji kojim Digitel komunikacije postaju partner Agrokor koncerna u realizaciji komunikacijskih i marketinških aktivnosti i proizvodnji medijskog sadržaja.


Kako javljaju iz Digitela, tvrtke članice Agrokor koncerna, najveće hrvatske privatne kompanije i jedne od vodećih kompanija u jugoistočnoj Europi, u prošlosti su povremeno surađivale s pojedinim agencijama Digitel komunikacija, no, temeljem potpisanog ugovora, u sljedećem razdoblju međusobna suradnja želi se intenzivirati i proširiti na cjelokupni spektar djelatnosti Digitel komunikacija, kao i na tržišta izvan Hrvatske.

„Agrokor je poslovni sustav koji uvijek i u svemu što radi teži najboljem. Zato i za svoje partnere i suradnike uvijek biramo one za koje vjerujemo da su najbolji u svom području i mogu na najefikasniji način podržati naše poslovne ambicije“, prigodno je rekao Ivica Todorić, predsjednik Uprave Agrokor koncerna povodom potpisivanja ugovora s Digitel komunikacijama.

„Izuzetno smo ponosni na postizanje dogovora s Agrokorom o strateškoj suradnji“, kazao je predsjednik Uprave Digitel komunikacija Aljoša Roksandić, „Uspjeh Agrokora poticaj je svakom domaćem poduzetniku da bude još bolji, a veličina koncerna, širina i kvaliteta Agrokorovog portfelja brandova pruža izvanredne mogućnosti suradnje na širokom području na kojem Digitel komunikacije djeluju, osobito u području naših operacija u online okruženju, medijskom sadržaju i sportu“.