A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/spy-kids-4d-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Po prvi put u Hrvatskoj film u '4 dimenzije' – Spy Kids 4D možete i mirisati! | Politika+
Kultura

DOBAR ŠTOS: Po prvi put u Hrvatskoj film u '4 dimenzije' – Spy Kids 4D možete i mirisati!

Kako miriše Jessica Alba?

Piše: PolitikaPlus

Jeftin vic ili dobar marketinški trik? Dobar vic ili jeftin marketinški trik? Prosudite sami. Film Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D najavljuje se kao film u četiri dimenzije. Prvi takav u hrvatskim kinima.

Aromascope kartica se ogrebe i miriše u trenutku kada se na platnu pojave određeni brojevi vezani uz brojeve na karticama.

A što to zapravo znači?  Pa, uz već standardnu 3D kino tehnologiju, ovaj film će se moći i mirisati. Posjetitelji će uz kupljenu ulaznicu dobiti speci­jalnu Aromascope karticu, pomoću koje će njihov doživ­ljaj filma biti još intenzivniji, odnosno, dodati mu još jednu dimenziju. Aromascope kartica se ogrebe i miriše u trenutku kada se na platnu pojave određeni brojevi vezani uz brojeve na karticama. Kako ističu u hrvatskom distributeru, Blitz Film &bVideo Distribution, za taj 4D doživljaj nećete trebati platiti više.

No, bit će zanimljivo vidjeti što se događa kad puna dvorana gledatelja istovremeno zagrebe mirisnu karticu. Prva prigoda se pruža 1. rujna, kad film stiže u kina, a pretprodaja ulaznica je već krenula.

KAKO MIRIŠE JESSICA ALBA?

Nismo sigurni da ćete odgovor na to pitanje saznati uz pomoć Aromascope kartice. No, u filmu Jessica Alba glumi Marissu Cortez Wilson i naiz­gled ima sve… udana je za slavnog televizijskog repor­tera koji je lovac na špijune, rodila je bebu i pomajka je inteligentnih blizanca. No, u stvarnosti, dok im pokuša­va biti majkom, Rebecca (Rowan Blanchard) i Cecil (Mason Cook) jasno joj daju do znanja da ju ne žele gledati. Osim toga, njezin suprug Wilbur (Joel McHale) ne bi prepoznao špijuna čak ni da živi s njime – što je upravo i slučaj jer je Marissa umirovljena tajna agenti­ca. Njihov se život potpuno preokrene kad manijakalni Timekeeper (Jeremy Piven) zaprijeti zauzeti planet i Marissu iz sjedišta OSS-a (doma najvećih špijuna u ko­jem je osnovan Spy Kids odjel) pozivaju natrag u služ­bu…


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

blitz film & video distribution, blitz, film, aromascope, JESSICA ALBA, MIRIS, SPCA KIDS 4D