A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zdamir-polancec-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Podravkin član uprave na kavi s Polančecom razljutio Vitkovića | Politika+
Tvrtke

OPASNA KAVA: Podravkin član uprave na kavi s Polančecom razljutio Vitkovića

O tom će susretu raspravljati i Nadzorni odbor Podravke, a moglo bi biti i sankcija.

Piše: PolitikaPlus/HRT

Član Podravkine uprave Marin Pucar kratko se sastao s Damirom Polančecom, bivšim potpredsjednikom Vlade te prvooptuženim u aferi Spice, na terasi jednog koprivničkog kafića. To je razljutilo Miroslava Vitkovića, šefa uprave koprivničke kompanije koji je u procesu za aferu Spice bitan svjedok protiv Polančeca.

O tom će susretu raspravljati i Nadzorni odbor Podravke, a moglo bi biti sankcija za Pucara - pokaže li se da je nanesena šteta kompaniji ili je možda otkrivena poslovna tajna. Pucar tvrdi da je riječ o posve slučajnom susretu koji je trajao nepune dvije minute te da ni u jednom trenutku nije bilo riječi o bilo kakvim temama vezanima za Podravku.

U aferi Spice optuženi su bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec, bivši čelnici Podravke Darko Marinac, Zdravko Šestak, Josip Pavlović i Saša Romac, vlasnici i direktor splitske tvrtke SMS Srđan Mladinić, suvlasnik varaždinske Fima grupe Milan Horvat te odvjetnik Zoran Marković. Optužene se tereti da su koprivničku prehrambenu tvrtku oštetili za 400 milijuna kuna. Osmorici optuženih za udruživanje radi činjenja kaznenog djela prijeti do tri godine zatvora, a organizatoru do pet godina, dok za zloporabu položaja i ovlasti kazna može biti i 10 godina zatvor.