A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/growww-1000.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

120 pripravnika danas započelo pripravnički staž u Ini | Politika+
Energetika

GROWWW 2011.: 120 pripravnika danas započelo pripravnički staž u Ini

"Bili ste među čak 3000 mladih visokoobrazovanih talenata koji su se, kroz Growww program, ove godine prijavili za rad u Ini."

Piše: PolitikaPlus

Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u Ini započelo 122-je pripravnika, zaposlenih kroz program Growww 2011. Kako javljaju iz Ine, pripravnicima koji će svoju jednogodišnju praksu provesti u Ininim službama u Zagrebu, Đurđevcu, Donjem Miholjcu i Ivanić-Gradu dobrodošlicu je zaželjela direktorica Inine Službe za razvoj i obrazovanje Ivana Kovačević Vukas, dok su pripravnike zaposlene u Ininim rafinerijama u Rijeci i Sisku prvog radnog dana pozdravili direktori Rafinerija Damir Butković i Igor Šepić.

"Bili ste među čak 3000 mladih visokoobrazo- vanih talenata koji su se, kroz Growww program, ove godine prijavili za rad u Ini."

„Bili ste među čak 3000 mladih visokoobrazovanih talenata koji su se, kroz Growww program, ove godine prijavili za rad u Ini, odnosno izrazili želju da svoj profesionalni put započnu u njoj. Činjenica da ste se nam se u toj iznimno velikoj konkurenciji nametnuli, odnosno izborili se da budete među 122 ovogodišnja pripravnika, uistinu vam može služiti na čast i biti najbolji poticaj za budući rad. Nama, s druge strane, to je vjerodostojan dokaz da smo dobili najbolje od najboljih, kvalitetan kadar koji će zasigurno pridonijeti daljnjem uspješnom radu i razvoju kompanije“, prigodno je rekla Ivana Kovačević Vukas.

Growww program usmjeren je zapošljavanju mladih stručnjaka iz pojedinih područja, te se po drugi put provodi u Ini. Growww selektira diplomante određenih fakulteta. koji su pokazali interes za sudjelovanje, s ciljem odabira najboljih pripravnika za jednogodišnju praksu u tvrtki nudeći im mogućnost stalnog zapošljavanja. Growww pripravnici će u sklopu jednogodišnjeg programa imati mentore koji su educirani za posao uvođenja mladih snaga u radne procese, predavanja u sklopu Programa poslovne edukacije i stručne posjete svim Ininim pogonima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pripravnici, GROWWW 2011., ina