A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/pozar.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

INA: Štete od požara u Rafineriji Sisak bit će sanirane do kraja godine | Politika+
Energetika

ODULJILO SE: INA: Štete od požara u Rafineriji Sisak bit će sanirane do kraja godine

"U tom smislu, Rafinerija nafte Sisak ima punu podršku Uprave kompanije."

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

 Kraj radova na sanaciji Rafinerije nafte Sisak, koja je u lipnju oštećena u požaru, očekuje se u zadnjem tromjesečju ove godine, a sanacijski radovi odvijaju se sukladno planovima, navode iz Ine u priopćenju o jučerašnjem posjetu čelništva kompanije Rafineriji nafte Sisak.

ALDOTT: "Početak rada Rafinerije nafte Sisak možemo očekivati u zadnjem tromjesečju 2011. U tom smislu, Rafinerija nafte Sisak ima punu podršku Uprave kompanije."

"Drago nam je da se radovi odvijaju sukladno planovima i da početak rada Rafinerije nafte Sisak možemo očekivati u zadnjem tromjesečju 2011. U tom smislu, Rafinerija nafte Sisak ima punu podršku Uprave kompanije", izjava je predsjednika Uprave Ine Zoltana Aldotta koja se prenosi u priopćenju.

Rafinerija nafte Sisak oštećena je u požaru koji je izbio 20. lipnja ove godine i isti dan je ugašen.

Utvrđeno je da je požar buknuo u postrojenju dorade i manipulacije, zbog istjecanja benzinskih para kroz otvor na cjevovodu te uslijed doticaja s parnim grijačima na cjevovodima.

Prilikom gašenja ozlijeđeno je šest vatrogasaca - pet lakše, a jedan vatrogasac zadobio je teške ozljede no ne i opasne za život.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ina, požar, rafinerija sisak, zoltan aldott