A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-jarnjak-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Ivan Jarnjak: Zvao sam Bajića i idem dati iskaz u DORH! Tužit ću Branku Pavošević! | Politika+
Hrvatska

CRNI FONDOVI: VIDEO Ivan Jarnjak: Zvao sam Bajića i idem dati iskaz u DORH! Tužit ću Branku Pavošević!

Vladimir Šeks: Ja ništa ne znam!

Piše: Ilijana Grgić. Snimatelj: Mislav Jujnović

Današnji navodi u medjima u kojima se spominje moje ime su neistina, a protiv Branke Pavošević ću podnijeti tužbu, rekao je na konferenciji za novinare glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak komentiravši tako navode u medijima kako je Jarnjak uz Ratka Mačeka, blagajnici HDZ-a Branki Pavošević, prema njenom iskazu koji je procurio u medije, donosio novac iz crnog fonda s kojim se kasnije plaćalo sve obveze te stranke.

 

- Napominjem, jutros sam nazvao glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i s njim se dogovorio da ću dati iskaz DORH-u o svemu ovome što se spominje u medijima, rekao je Jarnjak, a na pitanje novinara hoće li još netko od HDZ-ovaca u DORH dati iskaz samo je kratko rekao da ne zna.

 

Vladimir Šeks: Ja ništa ne znam!

Isto tako, nije želio špekulirati zašto ga u DORH nisu ranije pozvali s obzirom da je Branka Pavošević svoj iskaz, u kojem ga tereti, dala još u srpnju ove godine.


Na ulazu u HDZ uhvatili smo i potpredsjednika HDZ-a Vladimira Šeksa koji na naše pitanje da prokomentira teške optužbe na račun HDZ, nije bio pričljiv.

 

- Ja vam ništa ne znam o crnim fondovina, ništa ne znam o tome, rekao je Šeks.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vladimir šeks, crni fondovi, hdz, branka pavošević, ivan jarnjak