A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Jovanović: Kosor se ponaša kao svjedok pokajnik, a imala je korist od crnih fondova! | Politika+
Hrvatska

REAKCIJE: Željko Jovanović: Kosor se ponaša kao svjedok pokajnik, a imala je korist od crnih fondova!

'Ja očekujem kao građanin da USKOK pozove na razgovor sve one čija se imena pojavljuju.'

FOTO: Željko Jovanović
Piše: Ilijana Grgić

Sve što se može čitati pokazuje da je sve ono što je govorila oporba, SDP i ja osobno, o ne transparentnosti i crnim fondovima, bilo točno. Jadranka Kosor ponaša se kao svjedok pokajnik, a i ona je imala korist od tih fondova. Sve što je stečeno na ne zakonit način, treba oduzeti, rekao je u razgovoru za portal PolitikaPlus saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović.

 

'Ja očekujem kao građanin da USKOK pozove na razgovor sve one čija se imena pojavljuju.'

- Ja sad ne bih govorio o kaznenoj odgovornosti , ali govorimo o političkoj odgovornosti. Ako su oni koju su sve ovo vrijeme bili nezakonito na vlasti, onda je red da im presude hrvatski građani na izborima. Jer ako se pravdaju da nisu znali za, to samo dokazuje da su nesposobni upravljati državom, ističe Jovanović.

- Ja očekujem kao građanin da USKOK pozove na razgovor sve one čija se imena pojavljuju. Mi se nalazimo pod povećalom EU koja zorno prati što radi DORH, Uskočki sudovi i policija, zbog toga će se, ja vjerujem, sve provesti po zakonu, to je naša velika sreća, zaključuje Jovanović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, crni fondovi, hdz, željko jovanović