A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/andrija-hebrang-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Andrija Hebrang: Ovo je klasični odgovor krim miljea na HDZ-ovu borbu protiv korupcije! | Politika+
Hrvatska

CRNI FONDOVI: Andrija Hebrang: Ovo je klasični odgovor krim miljea na HDZ-ovu borbu protiv korupcije!

'Ovo su klasična i nevješta podmetanja koja smo mi u HDZ-u i očekivali.'

FOTO: Andrija Hebrang
Piše: Ivan Klarić

Komentar na iskaz bivše blagajnice HDZ-a Branke Pavošević u kojem je ozbiljno optužila članove vrha te stranke, bilo je teško dobiti kod istaknutijih članova vladajuće stranke. Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je od novinara doslovno bježala, Vladimir Šeks je samo pričao kako o tome ne zna ništa pa se potom u razgovoru za Dnevnik Nove TV okomio na bivšeg šefa HDZ-a Ivu Sanadera.

 

HEBRANG: Ovo su klasična podmetanja koja smo mi u HDZ-u i očekivali. Naglašavam, ovo su nevješta podmetanja.

>> Sve ovo što se događa je podmetanje a iza napada na HDZ stoji Ivo Sanader kao Zorro osvetnik, ustvrdio je Vladimir Šeks.

 

S druge strane, Luka Bebić je na novinarsko pitanje je li moguće da nitko u HDZ-u nije ništa znao o crnim fondovima odgovorio da nije - moguće.

- Nije moguće da nitko nije znao, znao je, međutim ja nemam dovoljno spoznaja da bi ih mogao komentirati u javnosti - poručio je HDZ-ov predsjednik Sabora.

U kasnim poslijepodnevnim satima javio nam se i Andrija Hebrang. Prvotno je odbijao dati bilo kakav komentar pravdajući se da je na sastanku, ali je nakon višeminutnog nagovaranja ipak odlučio reći nešto..

- Ovo su klasična podmetanja koja smo mi u HDZ-u i očekivali. Naglašavam, ovo su nevješta podmetanja, rekao je Hebrang a na naše pitanje tko su ti ili taj tko im podmeće, bio je tajnovit. Za razliku od Vladimira Šeksa, koji je izjavio da iza svega stoji nekadašnji predsjednik stranke.

- To vi sami zaključite, poručio nam je Heberang i nastavio.

- Ovo nije prvi put da stranka doživljava takve optužbe. Ovo što se događa posljednjih dana je klasični odgovor krim miljea na HDZ-ovu borbu protiv korupcije i pokušaj da se s vlasti sruši premijerka koja je tu borbu i pokrenula, a samo kako se kriminalci ne bi razotkrili, zaključuje Hebrang.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

andrija hebrang, hdz, jadranka kosor, branka pavošević, ivo sanader, crni fondovi