A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/kruno%20jurcic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Kruno Jurčić: Real je bio bolji, ali imali smo i mi svojih šansi | Politika+
Sport

'ŠTETA ZA RUKIJA': VIDEO Kruno Jurčić: Real je bio bolji, ali imali smo i mi svojih šansi

Šteta što nisam zabio, možda je utakmica mogla otići u potpuno drugačijem smjeru, kazao je Ante Rukavina.

FOTO: Kruno Jurčić
Piše: PolitikaPlus/Hina

Trener Dinama Kruno Jurčić: "Kad smo ušli u Ligu prvaka htio sam da ne budemo samo prolaznici i čestitam svojim igračima na današnjoj predstavi. Taktika je bila da se ne pretvori utakmica u jednosmjernu ulicu, pokušali smo kontrolirati loptu koliko smo mogli, a imali smo čak i neke prilike. Žao mi što je izostala realizacija, ali možda bi to bilo i nerealno, jer je Real ipak bio bolji. Sve u svemu, ja sam zadovoljan".

 

RUKAVINA: Šteta što nisam zabio, možda je utakmica mogla otići u potpuno drugačijem smjeru. U početku smo bili malo ukočeni, ali kad smo vidjeli da možemo parirati onda smo se digli i povećali smo posjed lopte.

Veznjak Dinama Jerko Leko: "Pokazalo se da imamo šanse ako budemo disciplinirani. Pokušali smo čuvati loptu koliko smo mogli, imali smo i neke prilike. Na poluvremenu smo si još jednom obećali da se ne smijemo raspasti ako primimo gol i mislim da smo to ostvarili. Ovo je odličan rezultat bez obzira na poraz, i ako smo mogli sa Realom, možemo i sa Lyonom i Ajaxom".

Napadač Dinama Ante Rukavina: "Šteta što nisam zabio, možda je utakmica mogla otići u potpuno drugačijem smjeru. U početku smo bili malo ukočeni, ali kad smo vidjeli da možemo parirati onda smo se digli i povećali smo posjed lopte i utakmicu treba gledati na pozitivan način. Neki su mislili da će nas 'nakantati', pa bi zato neko mogao pomisliti da bismo potpisali ovaj minimalan poraz. Ali vjerujte mi da ne bi to uradili, mi smo sportaši i želimo uvijek pobjeđivati".

Vratar Dinama Ivan Kelava: "Nisam je svetac, samo radim svoj posao i nastojim svojim obranama pomoći ekipi. Šteta što Rukavina nije zabio u prvom poluvremenu, ali mislim da smo odigrali odličnu utakmicu i da smo ih namučili. Ja nisam bio impresioniran time što igramo protiv Reala, a mislim da nisu bili niti moji suigrači. I oni su ljudi od krvi i mesa, i oni mogu pogriješiti".

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

real madrid, liga prvaka, dinamo