A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/THOMPSON.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SDSS: Srbima nije ugodno zbog koncerta Thompsona u Vukovaru | Politika+
Hrvatska

KONCERT: SDSS: Srbima nije ugodno zbog koncerta Thompsona u Vukovaru

Po njihovu, mi hrvatski branitelji ne možemo u svojoj zemlji slaviti svoje obljetnice, kaže organizator, predsjednik Kluba branitelja i dragovoljaca Trpinjska cesta 1991. Mirko Brekalo.

FOTO: Marko Perković Thompson
Piše: PolitikaPlus/VLM

– Gostovanje pjevača poput Thompsona ne pridonosi suživotu u Vukovaru. SDSS još nije raspravljao o održavanju koncerta i mogućem zahtjevu da se zabrani, ali sigurno je da se ni jedan Srbin neće ugodno osjećati bude li se pjevalo "Jasenovac i Gradiška Stara".

Očekuje se jako osiguranje, ali treba znati da će zbog koncerta u grad doći i skupine kojima će biti cilj poremetiti trenutačne odnose – rekao je Dejan Drakulić, predsjednik vukovarskog SDSS-a i dogradonačelnik Vukovara, o subotnjem svečanom otvaranju Doma hrvatskih branitelja u Vukovaru i koncertu na kojem će, među ostalima, nastupiti i Marko Perković Thompson. Organizator, predsjednik Kluba branitelja i dragovoljaca Trpinjska cesta 1991. Mirko Brekalo rekao je da je prošlo 20 godina od bitke za Vukovar i osnutka 204. vukovarske brigade te da ne zna kome smeta otvaranje Spomen-doma hrvatskim braniteljima.

– U suradnji s policijom poduzeli smo sve sigurnosne mjere. Po njihovu, mi hrvatski branitelji ne možemo u svojoj zemlji slaviti svoje obljetnice. Tko ne želi slušati tu glazbu, ne mora doći na koncert – poručio je Brekalo te dodao da je Thompson u Vukovaru već nastupao i da nikad nije bilo incidenata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sdss, vukovar, thomspon, koncert