A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/piper-cheyenne-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Anto Nobilo kupio avion, Piper Cheyenne za šest putnika | Politika+
Tehnologija

AKVIZICIJA: Anto Nobilo kupio avion, Piper Cheyenne za šest putnika

Kupio ga je zajedno s Mićom Carićem, s kojim je već godinama povezan u poslivima s nekretninama i drugim investicijama

FOTO: Piper Cheyenne
FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Jutarnji list

Anto Nobilo i Mićo Carić kupili su avion, Piper Cheyenne za šest putnika, javlja Jutarnji list. Dvojac je povezan u poslovima s nekretninama i drugim investicijama već desetak godina pa se tako i ovaj avion može smatrati njihovim poslovnim avionom.

Kriteriji koje je letjelica morala zadovoljiti bili su da se u jednom letu može preletjeti Europa, ili doseći sjever Afrike.

- Riječ je o planu koji se realizira već dulje vrijeme. Mićo Carić se pozabavio potragom za adekvatnim avionom i nakon godine dana raznih uspoređivanja i upoznavanja s avionima koji bi odgovarali našim potrebama, odlučili smo se za Piper, kaže odvjetnik Nobilo.

Kriteriji koje je letjelica morala zadovoljiti bili su, kako kaže Nobilo, da se u jednom letu može preletjeti Europa, ili doseći sjever Afrike, a ovaj Piper će to, nada se Nobilo, uspješno zadovoljiti. Vlasnici ga očekuju krajem slijedećeg tjedna, a neće ga koristiti samo za sebe. već će ga najvjerojatnije iznajmljivati kompanijama koje imaju potrebe za takvim zrakoplovom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

odvjetnici, poslovni avion, piper cheyenne, mićo carić, anto nobilo