A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/deloitte-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Deloitte ostvario rekordni globalni prihod | Politika+
Mojbiz

POSLOVNI REZULTATI: Deloitte ostvario rekordni globalni prihod

U prošloj je godini poduzeće otvorilo čak 12 tisuća novih radnih mjesta, 7,1 posto više nego u prethodnoj godini.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Revizorsko-konzultantska kuća Deloitte je u protekloj fiskalnoj godini koja je trajala do 31. svibnja ostvarila prihod od 28,8 milijardi dolara, najveći u povijesti za globalne članice Deloittea, priopćeno je danas iz te tvrtke.

U prošloj je godini poduzeće otvorilo čak 12 tisuća novih radnih mjesta, 7,1 posto više nego u prethodnoj godini.

Ukupni prihodi porasli su najviše u posljednje tri godine, za 8,4 posto, s tim da je najbrži rast od 15,1 posto ostvaren u uslugama financijskog savjetovanja, te uslugama konzaltinga gdje su bili veći za 14,9 posto, priopćio je Deloitte.

Rast je ostvaren u sve tri velike regije, pri čemu se isticala azijsko-pacifička sa stopom rasta prihoda od 15,8 posto. Sukladno planu investiranja u zemlje u razvoju, najveći rast prihoda, od 20 posto, Deloitte je postigao i u Brazilu i Čileu.

U prošloj je godini poduzeće otvorilo čak 12 tisuća novih radnih mjesta, 7,1 posto više nego u prethodnoj godini. Trenutno zapošljava 182.000 stručnjaka diljem svijeta. U planu su i nastavljena ulaganja u tržišta u razvoju, pri čemu u Brazil, Indiju, Rusiju, Kinu, Japan, Bliski istok i Jugoistočnu Aziju namjeravaju uložiti 500 milijuna dolara.

Najavljeno je i ulaganje u razvoj inovativnih usluga i multidisciplinarnu ponudu, ističe se u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

poslovni rezultati, deloitte