A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/brodogradiliste-kraljevica-001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Brodogradilište Kraljevica: Stigle plaće za kolovoz | Politika+
Tvrtke

ŠKVEROVI: Brodogradilište Kraljevica: Stigle plaće za kolovoz

Nastavljaju se razgovori o osiguravanju likvidnosti i pronalaženju novih poslova za kraljevičko brodogradilište.

FOTO: Arhiv
Piše: PolitikaPlus/Hina

U Brodogradilištu Kraljevica danas su radnicima predane platne liste i iz Uprave je potvrđeno da su riješene plaće za kolovoz, kazao je danas predsjednik Sindikata brodogradilišta Kraljevica Nenad Miškulin.

Miškulin je u telefonskom razgovoru rekao i da se, prema podacima koje je dobio iz Uprave, nastavljaju razgovori o osiguravanju likvidnosti i pronalaženju novih poslova za kraljevičko brodogradilište.

Prošlog tjedna na sastanku Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva dogovoreno je da će plaće za kolovoz, koje su trebale biti isplaćene prošlog tjedna, radnicima Brodogradilišta biti isplaćene do kraja ovoga tjedna.

Na tom su sastanku podržani i zahtjevi Sindikata Brodogradilišta Kraljevice da se tom brodogradilištu omogući nastavak poslovanja, pomogne osigurati zajam za nastavak poslovanja i nove poslove.

U Kraljevici su u gradnji dva broda - putničko-teretni brod za kanadskog naručitelja, koji je trebao biti isporučen do 15. rujna, i tanker za prijevoz asfalta za švedskog naručitelja, a novih brodova u knjizi narudžbi nema pa, osim remonta, Brodogradilište nema ni novih poslova.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NENAD MIŠKULIN, BRODOGRADILIŠTE KRALJEVICA, BRODOGRADILIŠTA, BORODOGRADNJA