A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-josipovic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Josipović: vrlo dobar datum potpisivanja pristupnog ugovora | Politika+
Hrvatska

19. PROSINAC: Ivo Josipović: vrlo dobar datum potpisivanja pristupnog ugovora

Istaknuo je da ćemo se prvo odmaknuti od redovite rutine u Bruxellesu te da će to biti i prilika da potpisivanje zaista bude svečanost.

FOTO: Ivo Josipović
Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik Republike Ivo Josipović smatra da je najavljeni datum potpisivanja pristupnog ugovora Republike Hrvatske Europskoj uniji - 19. prosinca ove godine - vrlo dobar i rekao je da će ga potpisati zajedno s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor.

Istaknuo je da ćemo se prvo odmaknuti od redovite rutine u Bruxellesu te da će to biti i prilika da potpisivanje zaista bude svečanost.

Predsjednik Josipović, koji boravi u službenom posjetu Mađarskoj, komentirao je u Budimpešti za Hrvatsku televiziju (HTV) najavu glasnogovornika poljskoga predsjedništva EU-a Konrada Niklewicza da će Ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji biti potpisan 19. prosinca u Varšavi i podsjetio da je vlada već rekla da će ugovor potpisati premijerka Kosor i on (Josipović).

 

Po njegovim riječima, datum potpisivanja pristupnog ugovora nosi i višestruku simboliku, koja se odnosi i na mjesto i na vrijeme. Istaknuo je da ćemo se prvo odmaknuti od redovite rutine u Bruxellesu te da će to biti i prilika da potpisivanje zaista bude svečanost - vidljiva i Europi i našim građanima .

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo josipović, pristupni ugovor