A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/michael-jackson-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nastavljeno suđenje liječniku Michaela Jacksona | Politika+
Scena

SUĐENJE: Nastavljeno suđenje liječniku Michaela Jacksona

Osobni čuvar pjevača Alberto Alvarez prva je osoba nakon Conrada Murraya koja je ušla u sobu "kralja popa" nakon njegova smrtonosna predoziranja lijekovima

Piše: PolitikaPlus/Hina

 Jedan od osobnih čuvara Michaela Jacksona izjavio je u četvrtak, trećeg dana suđenja liječniku Conradu Murrayju, kako je morao pomoći liječniku da prije dolaska hitne pomoći sakrije sedativ prepisan "kralju popa" ujutro onog dana kad je umro.

 

Osobni čuvar pjevača Alberto Alvarez prva je osoba nakon Conrada Murraya koja je ušla u sobu "kralja popa" nakon njegova smrtonosna predoziranja lijekovima 25. lipnja 2009. ujutro.

 

Po dolasku, Alvarez je otkrio Michaela Jacksona ispružena na krevetu, "raširenih ruku s dlanovima prema gore, otvorenih očiju i usta". Conrad Murray jednom mu je rukom pritiskao prsa. Liječnik je potom uzeo bočice s noćnog ormarića. "Murray mi je kazao da to stavim u torbu", kazao je Alvarez.

 

Tužitelj David Walgren identificirao je pred sudom bočicu propofola, snažnog anestetika koji je Michael Jackson koristio kao sredstvo za spavanje i koji je izazvao njegovu smrt.

 

Alvarez je kazao da su pjevačeva starija djeca, Paris i Prince, vidjeli svojeg oca tijekom tih kritičnih minuta. Conradu Murrayu, kojega krvično gone zbog ubojstva iz nehata, prijete četiri godine zatvora u slučaju da ga osude.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Conradu Murrayju, suđenje, michael jakson