A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sting.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sting ovaj vikend proslavlja 60. rođendan | Politika+
Scena

25 GODINA KARIJERE: Sting ovaj vikend proslavlja 60. rođendan

Rođendan će proslaviti humanitarnim koncertom na kojem se očekuje dolazak Stevea Wondera i Lady Gage.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Britanski glazbenik Sting će ovaj vikend proslaviti 60. rođendan i 25 godina samostalne karijere u New Yorku, humanitarnim koncertom na kojem se očekuje dolazak Stevea Wondera i Lady Gage.

U subotu navečer će u Theatre Bacon doći i Bruce Springsteen i Billy Joel, objavljeno je na Stingovoj internetskoj stranici.

Sav prihod od koncerta je namijenjen Zakladi Robin Hood, koja se bori protiv siromaštva, dodaje se.

Šezdeseti rođendan ne straši britanskog pjevača, glazbenika i skladatelja. "Između 50. i 60. godine sam se zabavljao više no ikada u svom životu. Pretpostavljam da će sljedeće desetljeće biti još bolje", rekao je i naglasio da namjerava uživati u svakoj minuti.

Sting običava slaviti rođendane na pozornici, a za 60. je predvidio svirku s nekim glazbenicima koji su ga pratili velik dio 25 godina solo karijere, među kojima su gitarist Dominic Miller i basist Christian McBride.

Uz solo karijeru bivši predvodnik grupe The Police, otac je šestero djece, gorljivi zaštitnik ljudskih prava, ekološki aktivist i borac protiv siromaštva.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Bruce Springsteen, lady gaga, sting