A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ehf-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

EHF stavila hrvatsku zastavu uz tekst o EP u Srbiji! | Politika+
Sport

KAKVA GREŠKA!: EHF stavila hrvatsku zastavu uz tekst o EP u Srbiji!

Urednik EHF-ove stranice pomislio da ulaznice u Srbiji unaprijed kupuju hrvatski navijači ili jednostavno ne zna razliku između zastava Srbije i Hrvatske.

FOTO: Web stranice EHF-a (Screen shot)
Piše: PolitikaPlus/VLM

Na službenoj internetskoj stranici Europske rukometne federacije (EHF) dogodila se pogreška koja zorno prikazuje kako tamo rade ljudi koji ne razlikuju ni zastave pojedinih zemalja.

Europsko prvenstvo održava se 2012. u Srbiji, a prodaja ulaznica ide jako dobro. Izvijestili su to i u EHF-u preko svog portala, samo što su uz tekst stavili hrvatsku zastavu s navijačima.

Urednik EHF-ove stranice pomislio da ulaznice u Srbiji unaprijed kupuju hrvatski navijači ili jednostavno ne zna razliku između zastava Srbije i Hrvatske. Ili je jednostavno stavio fotografiju s prethodnog velikog natjecanja održanog u regiji.

Kako god bilo, u Srbiji zasigurno nisu oduševljeni time što se prvenstvo koje se održava u njihovim gradovima ilustrira fotografijom na kojoj se nalaze 'crveno-bijele kockice'.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rukomet, hrvatska, europsko prventsvo u rukometu, srbija