A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-500.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tihomir Purda krstio kćer Ivanu, kuma - premijerka Jadranka Kosor! | Politika+
Hrvatska

KUMSTVO: Tihomir Purda krstio kćer Ivanu, kuma - premijerka Jadranka Kosor!

Tihomir Purda kazao je kako je iznimno ponosan što je njegovoj kćeri kuma predsjednica vlade Jadranka Kosor, jer ona kako je kazao, sve što obeća i ispuni.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U vukovarskoj župnoj crkvi Svetih Filipa i Jakova krštena je Ivana Purda četvrto djete Slobodanke i Tihomira Purde, hrvatskog branitelja koji je proljetos proveo više mjeseci u zeničkom zatvoru zbog optužbi Srbije da je počinio ratni zločin 1991. godine.

Krsna kuma bila je predsjednica Vlade Jadranka Kosor koja je to supružnicima Purda obećala nakon što je Tihomir Purda pušten iz zatvora u Zenici.

U nazočnosti članova obitelji, rodbine i prijatelja, Ivanu Purda krstio je vukovarski župnik fra Ivica Jakodić.

U izjavi novinarima Tihomir Purda kazao je kako je iznimno ponosan što je njegovoj kćeri kuma predsjednica vlade Jadranka Kosor, jer ona kako je kazao, sve što obeća i ispuni.

Nakon svečanosti krštenja predsjednica Vlade sudjelovati će u gradskoj četvrti Borovo naselje na mini saboru HDZ-a za V. Izbornu jedinicu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tihomir purda, jadranka kosor