A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cibonin-toranj-hrzic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivica Todorić na Cibonin toranj nadograđuje dva kata i helidrom? | Politika+
Kultura

PROJEKTI: Ivica Todorić na Cibonin toranj nadograđuje dva kata i helidrom?

Ivica Todorić mogao bi iz svojeg podsljemenskog dvorca helikopterom sletjeti na helidrom na vrhu svoje poslovne zgrade.

Piše: PolitikaPlus/Večernji list

Kako otkriva Večernji list, zagrebački arhitekt Marijan Hržić, jedan od projektanata Ciboninog tornja, dobio je od Agrokora zadatak da osmisli nadogradnju jednog od najprepoznatljivih zagrebačkih obilježja!

Ivica Todorić mogao bi iz svojeg podsljemenskog dvorca helikopterom sletjeti na heliodrom na vrhu svoje poslovne zgrade.

Hržić je osmislio staklenu nadogradnju, atraktivni prozračni ekscentrični oval na vrhu valjkastog tornja. Poput suze. Dva kata ukupne površine oko 600 kvadratnih metara sadržavala bi veliku poslovnu dvoranu te galeriju za odmor između sastanaka, s panoramskim pogledom na Zagreb. A kad bi se uspjelo pribaviti sve potrebne dozvole, Ivica Todorić mogao bi iz svojeg podsljemenskog dvorca helikopterom sletjeti na helidrom na vrhu svoje poslovne zgrade.

S tih dodatnih 12 metara, Cibonin (bolje rečeno Agrokorov) toranj nadmašio bi tornjeve zagrebačke katedrale. Hržić otkriva da je projekt tek u fazi idejnog rješenja te da još nema odgovor  od investitora jesu li ili nisu odustali od zamisli.