A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/iskon.tv-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

34 nova TV kanala na Iskon.TV-u | Politika+
IT

INTERNETSKA TELEVIZIJA: 34 nova TV kanala na Iskon.TV-u

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus

Piše: PolitikaPlus/Hina

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala. Novi paket uključuje sportske programe ESPN America i Motors TV, a od filmskih u paketu se nalaze: Sci-Fi Universal, MGM, Cinestar Action&Thriller i Klasik TV.

Od dokumentarnih programa Iskonovcima su od sada dostupni Travel Channel, Discovery World i Discovery ID i Da Vinci Learning, a od dječjih programa Nickelodeon, OK Bambino, Disney Junior i Disney XD. Ljubitelji mode, kuhanja i dizajna na Iskon.TV-u sada mogu uživati u Fashion TV, Food Network i Fine Living Network kanalima. Poklonicima glazbe Iskon je pripremio Hit TV, Mezzo i Trace TV Urban.

Osim novih sportskih, filmskih, dokumentarnih, dječjih, i zabavnih kanala, paket uključuje i programe za odrasle: Free X, Dorcel TV i X-Dream, 4 regionalna TV kanala Net, TV Jadran, RI TV i SB TV te 5 stranih nacionalnih programa: RTS, SLO1, Pro Sieben, SAT1 i VOX.

Dodatno, s dva nova kanala, Eurosport 2 i Jabuka TV, Iskon je proširio svoj postojeći osnovni Iskon.TV Start paket, a Eurosport1 od sada je dostupan i putem Iskon.TV Playera koji omogućuje praćenje programa na mobilnim uređajima i računalima.

Svi Iskonovci koji imaju Iskon.TV moći će sljedećih mjesec dana pratiti nove kanale bez dodatne naknade, a nakon toga novi Iskon.TV Plus paket mogu zatražiti po cijeni od 44,91 kn/mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci ili za 54,91 kn/mjesečno bez ugovorne obaveze.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

IPTV, ISKON TV, ISKON.TV, ISKON, INTERNETSKA TELEVIZIJA