A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/jadranka-kosor-hdz-602.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Jadranka Kosor: Podnijeli smo tužbu protiv SDP-ovca Jovanovića | Politika+
Hrvatska

STRANAČKA POSLA: VIDEO Jadranka Kosor: Podnijeli smo tužbu protiv SDP-ovca Jovanovića

Poruka SDP-u: Ja vas se ne bojim, nitko neće HDZ proglašavati kriminalcima!!

Piše: PolitikaPlus

- U zadnje dvije godine nije bilo uvrede koju nisu izrekli na moj račun, od muhe zunzare do kriminalca. A ja im poručujem: Mi vas se ne bojimo, ja vas se ne bojim! Može Linić vikati što god hoće, vrijeđati ministra unutarnjih poslova, ali ministar će nastaviti svoj rad u borbi protiv kriminala!, rekla je Jadranka Kosor na Saboru HDZ-a za 8. izbornu jedinicu u Rijeci.

- Podnijeli smo tužbu protiv Željka Jovanovića jer HDZ nitko neće proglašavati kriminalcima, poručila je predsjednica HDZ-a, ustvrdivši da je Slavko Linić u više navrata prijetio hrvatskom pravosuđu, što je, kaže, nedopustivo.

Nastavila je priču o navodnom kriminalu u SDP-u, odgovorivši na reakciju Zorana Milanovića u Dnevniku Nove TV koji je komentiravši navode o metenju pred vlastitim vratima rekao da je bitno ono što se nalazi iza vrata, a u SDP-u nema kriminala. Kosor je ustrajala na tome da HDZ zanima baš to što se nalazi iza vrata, posebno naglasivši da borba protiv korupcije mora stići i u Rijeku, jer upravo iz ovog grada poručuju da korupcije nema ispred njihovih vrata.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

slavko linić, željko jovanović, jadranka kosor