A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Jovanović: Nema većeg ponosa za mene od tužbe HDZ-a! | Politika+
Hrvatska

REAKCIJA: Željko Jovanović: Nema većeg ponosa za mene od tužbe HDZ-a!

'Kao svjedoke za dokazivanje teze o kriminalnom i veleizdajničkom karakteru vrha HDZ-a pozvat ću Sanadera, Kosor, Milinovića, Jarnjaka, Bačića, Kalmetu...'

FOTO: Željko Jovanović
Piše: Ivan Klarić

- Nema većeg ponosa za mene od tužbe HDZ-a koji svakim svojim potezom svakim danom u svakom pogledu povećava količinu dokaza koji potkrepljuju moju izjavu da se vrh HDZ-a, predvođen Sanaderom i Kosor, ponašao ne samo kao kriminalna, nego i veleizdajnička organizacija, rekao je za portal PolitikaPlus saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović komentiravši tako izjavu predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor koja je rekla kako su podnijeli tužbu protiv Jovanovića.

 

>> Kosor: Podnijeli smo tužbu protiv SDP-ovca Jovanovića, nitko neće HDZ proglašavati kriminalcima!

 

- Podnijeli smo tužbu protiv Željka Jovanovića jer HDZ nitko neće proglašavati kriminalcima, poručila je premijerka Jadranka Kosor na Saboru HDZ-a za 8. izbornu jedinicu održanom u riječkoj sportskoj dvorani Dinko Lukarić.

- Mi smo stranka čestitih i poštenih ljudi - dodala je premijerka.

 

- Nestrpljivo čekam sudski poziv, a kao svjedoke za dokazivanje teze o kriminalnom i veleizdajničkom karakteru vrha HDZ-a pozvat ću cijelo Predsjedništvo HDZ-a predvođeno Sanaderom, Kosor, Milinovićem, Jarnjakom, Bačićem, Kalmetom, jasno će Jovanović. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

željko jovanović, jadranka kosor