A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/oryh%20taxi.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pavo Zubak parkirao 120 taksija na Trgu bana Jelačića | Politika+
Zagreb

ORYX TAXI: Pavo Zubak parkirao 120 taksija na Trgu bana Jelačića

Zubak se za predstavljanje svojih usluga odlučio za ni manje ni više nego Trg bana Jelečića, inače strogo pješačku zonu.

Piše: PolitikaPlus

U Zagrebu je od danas taksi uslugu građanima sa 120 novih taksi vozila počela pružati Oryx grupa u vlasništvu Pave Zubaka koji je na konferenciji za novinare istaknuo je kako su otvorili 300 novih radnih mjesta.

 

Start je 14 kuna, a svaki prijeđeni kilometar 5,8 kuna. Cijene se ne uvećavaju noću, nedjeljom i blagdanima, a ako se taksi usluga plaća Oryx taxi bonovima ili Oryx karticama ušteda je u prosjeku 12 posto na cjenik.

Oryx grupa građanima nudi prijevoz u automobilima volkswagen i audi koji su bili predstavljeni na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a na konferenciji za novinare održanoj u zagrebačkoj Gradskoj kavani istaknuto je kako će korisnici, osim gotovinom, uslugu vožnje moći platiti Oryx taxi bonovima i Oryx karticama koje omogućuju dodatne uštede.


Istaknuto je kako je cjenovno taksi Oryx grupe pozicioniran u "zlatnoj sredini" trenutnih pružatelja taksi usluga u Zagrebu. Start je 14 kuna, a svaki prijeđeni kilometar 5,8 kuna. Cijene se ne uvećavaju noću, nedjeljom i blagdanima, a ako se taksi usluga plaća Oryx taxi bonovima ili Oryx karticama ušteda je u prosjeku 12 posto na cjenik.


Oryx taxi bon, od 50, 100 i 200 kuna može se kupiti na svim kioscima Tiska te u AutoZubak i Oryx poslovnicama. Oryx taxi kartica namijenjena je pojedincima (fizičkim osobama) i tvrtkama (pravne osobe), a može se naručiti ispunjavanjem pristupnice u taksi vozilu ili putem interneta, te na kućnu adresu stiže za sedam dana (korisnik uplaćuje sredstva na Oryx taxi karticu putem interneta prebacujući sredstva sa svog bankovnog računa na svoj Oryx taxi račun).


Za roditelje s malom djecom Oryx grupa ima vozila opremljena dječjim sjedalicama, a imaju i posebna vozila za prijevoz osoba u invalidskim kolicima. Također, za građane s kućnim ljubimcima nude taksi vozila opremljena s posebnim odjeljcima.


Oryx taksi se može naručiti na tri načina - pozivanjem telefonskog broja 1888, putem interneta (treba otići na internetsku stranicu www.oryx-taxi.hr i upisati mjesto, vrijeme, broj putnika i bilo kakve druge dodatne zahtjeve te kontakt broj telefona za potvrdu narudžbe) te putem Oryx taxi aplikacije za pametne telefone (iPhone i Android) koje su besplatne i bit će dostupne za sedam dana, rekla je Šafranko.


Potpredsjednik Uprave Oryx grupe Ivan Zubak istaknuo je kako ukupno dosadašnje ulaganje u projekt Oryx taxi iznosi više od 40 milijuna kuna od čega se najveći dio odnosi na kupovinu i opremanje vozila posebnom taksi opremom te izradu vlastitog softvera u suradnji s domaćim tvrtkama, a istaknuo je i da njihova vozila imaju smanjenu emisiju CO2. Dodao je da je neto plaća njihovih taksista, koji građane dočekuju u uniformama, 4.200 kuna te da im se dodatno plaćaju prekovremeni rad.


U Zagrebu tako sada uslugu taksi prijevoza nude Radio taxi Zagreb, Taxi Cammeo i Oryx grupa.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, taxi zagreb, taxi cammeo, pavo zubax