A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/mamic.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zdravko Mamić donio odluku: Slaven Bilić ostaje izbornik! | Politika+
Sport

TOČKA NA I: Zdravko Mamić donio odluku: Slaven Bilić ostaje izbornik!

'Ako se plasiramo na Euro, a naravno da hoćemo, vodit će nas Slaven Bilić.'

FOTO: Zdravko Mamić
Piše: PolitikaPlus

Nakon dva dana šutnje, Zdravko Mamić je progovorio. Najsretniji zbog toga može biti izbornik jer je najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa poručio: "Slaven Bilić ostaje izbornik ako izborimo Europsko prvenstvo".

Zanimljiv je to obrat u Mamićevoj glavi jer mu je u Grčkoj pred novinarima izletjelo kako Bilića treba smijeniti. Hladne glave šalje druge poruke.

"Slaven Bilić ostaje izbornik. To je moj stav i vjerujem da će to biti stav većine na Izvršnom odboru. Naravno, ako pobijedi Latviju", rekao je Mamić za Sportske novosti.

Zašto je Mamić promijenio mišljenje?

"Možda će me neki nazvati suncokretom, ali nema veze. U zrakoplovu kojim se se vraćali u Zagreb je došlo do otrežnjenja. U subotu i nedjelju sam ležao u krevetu, stisnula me kralježnica. Ni sa kim nisam razgovarao, u glavi vrtio sve scenarije i promijenio mišljenje. Danas sam svim bićem za ostanak do kraja kvalifikacija, odnosno baraža."

A što nakon dodatnih kvalifikacija?

"Ako se plasiramo na Euro, a naravno da hoćemo, vodit će nas Slaven Bilić."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zdravko mamić, slaven bilić