A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gordana-sobol-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Matušić: Sobol jest plesala uz štangu, muž je pravomoćno osuđen; Sobol: Presuda nije pravomoćna! | Politika+
Hrvatska

OKRŠAJ U SABORU: Matušić: Sobol jest plesala uz štangu, muž je pravomoćno osuđen; Sobol: Presuda nije pravomoćna!

Imperija uzvratila udarac.

FOTO: Gordana Sobol rekreativno vježba uz 'štangu', odnosno šipku
Piše: P/H

Glasnogovornik Kluba zastupnika HDZ-a Frano Matušić poručio je danas kako HDZ ništa neće spriječiti da javno govori činjenice o SDP-ovim zastupnicima, poput one da je suprug SDP-ove zastupnice Gordane Sobol, bivši pomoćnik ministra unutarnjih poslova, pravomoćno osuđen zbog zlouoprabe položaja i ovlasti u vrijeme kad je Ranko Ostojić bio ravnatelj policije.

Frano Matušić: Gordana Sobol promovirala se plešući uz štangu, a muž joj jest pravomoćno osuđen.

Nakon što je Klub SDP-a danas zatražio raspuštanje Hrvatskog sabora zbog, kako su ocijenili, "crnila, blata i prljavštine koje HDZ širi u Saboru", Frano Matušić je na konferenciji za novinare u Saboru poručio da HDZ-ove zastupnike ništa neće spriječiti da govore poznate činjenice.

Njima, koji su na nedopustiv i skandalozan način proteklih godina vrijeđali predsjednicu i članove vlade i HDZ-ove zastupnike u Saboru, sada je neprihvatljivo kada govorimo činjenice koje su ionako poznate hrvatskoj javnosti, rekao je Matušić, osvrćući se, kako je rekao, na istup SDP-ovih zastupnika - Milanke Opačić, Gordane Sobol i Arsena Bauka.

Neće nas se spriječiti niti da govorimo o tome što su sve članovi SDP-a koristili za promociju, dodao je Matušić navodeći slučaj Gordane Sobol koja se slikala sa štangom.

>> Milanka Opačić: SDP traži raspuštanje Sabora zbog 'crnila' HDZ-a

>> Željko Jovanović: Fizički napad na Bauka dokaz da je HDZ kriminalna organizacija!

>> Vladimir Šeks poručio Gordani Sobol: Držite se pristojnosti, kao što se držite plesa oko štange!

"Ona se na taj način promovirala, jer je u tom trenutku vjerojatno smatrala da joj to donosi pozitivne bodove", ustvrdio je.

Iz Kluba zastupnika HDZ-a nakon toga su novinarima podijelili novinski članak "Nacionala" pod naslovom "Zbog slika Sobol redaljka na Nacionalu u Saboru", u kojoj SDP-ova zastupnica govori o tome kako na štangi vježba S-faktor, spoj aerobike, joge i plesa.

 

 

.......

.......

 


Sobol demantira Matušića: Presuda je nepravomoćna!

Gordana Sobol opovrgnula je večeras tvrdnju glasnogovornika Kluba zastupnika HDZ-a da je njezinu suprugu izrečena pravomoćna presuda, napomenuvši da je riječ o prvostupanjskoj nepravomoćnoj presudi.

"Mom suprugu izrečena je prvostupanjska osuđujuća nepravomoćna presuda, na koju je izrečena žalba Vrhovnom sudu, a kako žalbena sjednica Vrhovnog suda još nije održana, ne može niti biti pravomoćne presude", priopćila je zastupnica Sobol reagirajući na današnju tiskovnu konferenciju Frane Matušića u ime HDZ-a, "Ako pak gospodin Matošić i gospodin Šeks, koji je nešto slično izjavio na današnjoj sjednici MIP-a u Hrvatskom saboru, imaju ili znaju nešto više od onoga što znamo ja, moj suprug i njegovi odvjetnici, ili možda čak i znaju kakva će biti presuda Vrhovnog suda, bilo bi dobro da nas o tome obavijeste."

Zastupnica navodi da "njihove zlonamjerne i neistinite izjave" smatra "pritiskom bez presedana na Vrhovni sud i na pravosuđe u cjelini, a to je i u suprotnosti s europskom praksom u kojoj je nepojmljivo da visoki politički i državni dužnosnici predmnijevaju kakva će biti pravomoćna presuda".

 

 

 

 

 


Matušić je nadalje, odgovarajući na novinarsko pitanje, istaknuo da je smiješno da o "agresiji u Hrvatskom saboru" govori SDP.

"Dok su oni terorizirali nas u sabornici, to nije bila nikakva agresija. Valjda su riječi tipa špijunčina po njima primjerene političkom žargonu", istaknuo je Matušić dodavši da se u HDZ-ovu slučaju radi o političkoj borbi koja nema veze s "agresijom".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

štanga, sabor, gordana sobol, frano matušić