A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Jovanović: Manje bi nervirao Kosor da se ne prezivam Jovanović! | Politika+
Hrvatska

RAZGOVOR: Željko Jovanović: Manje bi nervirao Kosor da se ne prezivam Jovanović!

'Hoćete da vam pokažem koliko sam prijetećih pisama dobio zbog svojih istupa, sa samo jednom porukom koja je uvijek usmjerena na moje prezime?'

FOTO: Željko Jovanović
Piše: PolitikaPlus/Novi list

Riječki SDP-ov zastupnik Željko Jovanović, koji je svojim izjavama izazvao HDZ da protiv njega podnese tužbu za klevetu zbog čega su mu pokušali skinuti saborski imunitet što je naposljetku dovelo i do gubitka kvoruma, je mišljenja da ne bi toliko smetao Jadranki Kosor da se ne preziva Jovanović.

 

>> Šeks: Ispričavam se svima koje sam povrijedio, Bebić: To je ljudski

 

>> Željko Jovanović: Fizički napad na Bauka dokaz da je HDZ kriminalna organizacija!

 

>> Željko Jovanović: Nema većeg ponosa za mene od tužbe HDZ-a!

 

'Hoćete da vam pokažem koliko sam prijetećih pisama dobio zbog svojih istupa, sa samo jednom porukom koja je uvijek usmjerena na moje prezime?'


On kaže da je HDZ konačno priznao da je prešao granicu politički korektnog govora i parlamentarnog ponašanja, ali sumnja da se Vladimir Šeks iskreno ispričao.

 

- Šeksov desant na MIP i političko silovanje oporbenih zastupnika pokazalo je da je on izgubio kompas, a isprika je tek slabi pokušaj saniranja štete. Pitam se da li bi se ispričao da su skupili kvorum, izjavio je Jovanović za Novi list.

Smatra da ga Vlada tužbom želi spriječiti da govori, ali za njega je važnije što vraćanjem verbalnog delikta Vladimir Šeks po nalogu Jadranke Kosor ruši temeljni postulat parlamentarne demokracije – slobodu govora i mišljenja.

Jovanović kaže da mirno spava, ako bi do suđenja ipak došlo to bi za njega bila sjajna prilika da potkrijepi svoje tvrdnje o vrhu HDZ-a kao kriminalnoj organizaciji.

Osvrnuo se i na izjave Josipa Đakića koji je rekavši da je HDZ stranka opasnih namjera, kako je davno rekao Ivica Račan.

 

- Hoćete da vam pokažem koliko sam prijetećih pisama dobio zbog svojih istupa, sa samo jednom porukom koja je uvijek usmjerena na moje prezime? Izgleda da bi i Jadranka Kosor lakše podnijela da o kriminalnom karakteru njene vlasti govori netko drugi tko se ne zove Jovanović. Ali ne opterećujem se time, poručio je Jovanović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sdp, hdz, vladimir šeks, jadranka kosor, željko jovanović