A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-padjene-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

POGLEDAJTE VIDEO Vatrogasci i dalje dežuraju kod Podgore | Politika+
Crna kronika

OPREZ : POGLEDAJTE VIDEO Vatrogasci i dalje dežuraju kod Podgore

Vatrogasci su tijekom dana požar stavili pod nadzor te su uspjeli obraniti kuće

Piše: PolitikaPlus/HINA

Više od 200 vatrogasaca  iz cijele Hrvatske s 50-tak vozila ostati će noćas na požarištu kod Podgore osiguravajući i vodom natapajući rubne dijelove požarišta te gasiti povremene manje vatre što neprestano izbijaju iz izgorjelih borovih i maslinovih stabala, doznaje se od Dražena Glavine,  vatrogasnog zapovjednika Splitsko-dalmatinske županije koji je i dalje na požarištu kod Podgore.

 

U šumskom požaru, koji je izbio sinoć nešto prije 23 sata iznad Gornje Podgore nedaleko državne ceste Makarska-Vrgorac te se proširio prema Podgori, izgorjelo je oko 500 hektara borove šume, maslina i niskog raslinja.

Iz policije upozoravaju vozače na dodatan oprez u prometu na državnoj cesti D8 kod Podgore zbog većeg broja vatrogasnih vozila.

 

Vatrogasci su tijekom dana požar stavili pod nadzor te su uspjeli obraniti kuće mještana Podgore.

 

Bura je oslabila, sva su naselja osim Gornje Podgore tijekom poslijepodneva uključena u redovitu opskrbu električnom energijom, a radnici makarskog Elektrobiokova i dalje rade na izmjeni stupova i vodova koje je oštetio požar.

 

Iz makarske policije upozoravaju vozače na dodatan oprez u prometu na državnoj cesti D8 kod Podgore zbog većeg broja vatrogasnih vozila koja se nalaze ili kreću tim dijelom jadranske magistrale.

 

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

požar, podgora, makarska