A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dijana-culibrk-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sitni diler ubio profesoricu Dijanu Ćulibrk zbog duga od par stotina kuna | Politika+
Crna kronika

CRNA KRONIKA: Sitni diler ubio profesoricu Dijanu Ćulibrk zbog duga od par stotina kuna

Policija pretpostavlja da se profesorica nije stigla ni pokušati obraniti od 21-godišnjeg nasilnika.

Piše: P/H

Za ubojstvo 37-godišnje Dijane Ćulibrk, pronađene 11. listopada u stanu u Novom Zagrebu, policija je osumnjičila 21-godišnjeg Daria Š., a motiv zločina navodno je koristoljublje, tj. nekoliko stotina kuna koje je žrtva navodno dugovala ubojici.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je 21-godišnjak od ranije poznat po imovinskom kriminalu i zlouporabi droga, a neslužbeno se doznaje da je bio sitni diler.

Policija pretpostavlja da se profesorica nije stigla ni pokušati obraniti od 21-godišnjeg nasilnika.

Bio je poznanik 37-godišnje profesorice sociologije i kroatisktike koja ga je 11. listopada nešto prije 16 sati pustila u svoj stan u novozagrebačkoj ulici Karela Zahradnika u Sloboštini ne sluteći da će postati žrtva okrutnog ubojstva.

Osumnjičeni je na policiji priznao ubojstvo rekavši da mu je Dijana bila dužna nekolilko stotina kuna. Ubio ju je oštrim predmetom koji još nije pronađen, a na tijelu žene bilo je više desetaka uboda.

Policija pretpostavlja da se profesorica nije stigla ni pokušati obraniti. Ubojica nakon zločina nije pokušao prikriti tragove već se dao u pretragu stana kako bi pronašao vrijedne predmete pa je tako ukrao televizor, prijenosno računalo i nakit.

Upravo preko tih ukradenih stvari policija ga je na kraju i otkrila. Naime, televizor je preprodao preko jedne osobe kod koje je policija pronašla oko 110 grama amfetamina, a za nakit je u jednoj zlatarnici na Trešnjevci dobio 5000 kuna. Otkrivši porijeklo preprodanih stvari policija je ubrzo došla i do sumnjivca.

Nakon kriminalističkog istraživanja 21-godišnji Dario Š. sinoć je priveden pritvorskom nadzorniku. Danas se očekuje njegovo ispitivanje u županijskom državnom odvjetništvu, a potom određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora. Policija ga sumnjiči za teško ubojstvo iz koristoljublja za koje je predviđena kazna dugotrajnog zatvora veća od 20 godina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ubojstvo, dijana ćulibrk