A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/luka-bebic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Bebić: Ako sam predsjednik Sabora ne znači da prestajem biti čovjek | Politika+
Hrvatska

O SANADERU: Luka Bebić: Ako sam predsjednik Sabora ne znači da prestajem biti čovjek

'Ja nudim svoju imovinu s potpunim povjerenjem da moj prijatelj neće pobjeći. Tu je ugrožena samo moja imovina.'

FOTO: Luka Bebić
Piše: PolitikaPlus

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić u razgovoru za HTV izjavio je kako nikada nije bila upitna njegova želja da, odobri li to sud, kao prijatelj sudjeluje u prikupljanju novca za jamčevinu Ivi Sanaderu.

 

>> Vladimir Gredelj: Luka Bebić treba podnijeti ostavku!

 

Zbog te oduke, dodao je, nije čuo nikakve zamjerke. Ponovio je kako je on predsjednik Sabora te da nitko ne može suspendirati niti jedno njegovo ustavno pravo.

To što sam predsjednik Sabora ne znači da prestajem biti čovjek. Neću se odreći svojih etičkih moralnih i političkih načela, kazao je Bebić. Ja nudim svoju imovinu s potpunim povjerenjem da moj prijatelj neće pobjeći. Tu je ugrožena samo moja imovina, dodao je.

 

Ponovio je da svoje jamstvo ne daje zbog toga da bi 'implicirao' je li Sanader kriv ili nije kriv. To će odlučiti sud na temelju zakona, a ja jamčim samo da se on braniti sa slobode, kazao je Bebić te se upitao 'U čemu je moj krimen?'

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo sanader, luka bebić