A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Željko Jovanović: Božidar Kalmeta je profesor doktor za korupciju! | Politika+
Hrvatska

PREPUCAVANJE: Željko Jovanović: Božidar Kalmeta je profesor doktor za korupciju!

'Dekan tog crnofondovskog fakulteta od kojeg je on sve naučio je u Remetincu.'

FOTO: Željko Jovanović
Piše: Ivan Klarić

Potpredsjednik HDZ-a i koordinator za 9. izbornu jedinicu, ministar Božidar Kalmeta iz Benkovca je sinoć poručio SDP-ovcima da su svoj program borbe protiv korupcije trebali otići predstavljati u Rijeku, a ne u Zadar, ustvrdivši da je "Rijeka puna korupcijskih i svakakvih drugih afera".

 Mi smo za njih profesori-doktori i od nas mogu samo učiti, a ne dolaziti ovdje i govoriti nam što bi trebalo raditi", poručio je Kalmeta na predstavljanju izbornog programa HDZ-a za 9. izbornu jedinicu sinoć u Benkovcu.

Kalmeta je tako odgovorio na izjavu saborskog zastupnika SDP-a Željka Jovanovića kako mu je drago da upravo u Zadru predstavljaju svoju politiku borbe protiv korupcije, te da "ima simbolike u tome" jer, kako je kazao, iz "toga grada dolazi jedan član vlade koji je rekao da ništa nije vidio, ništa nije čuo, ništa nije znao, pa onda nije ni odgovoran za milijarde kuna koje su nestale iz hrvatskoga proračuna".

"Ako je trebalo ići predstavljati jedan takav program 'Društva bez korupcije', onda je trebalo ići u Rijeku, a ne dolaziti u Zadar", poručio je Kalmeta ustvrdivši da je "Rijeka puna korupcijskih i svakakvih drugih afera". Istaknuo je da je Zadarska županija jedna od najboljih i najrazvijenijih županija u Hrvatskoj u kojoj je HDZ u kontinuitetu na vlasti 20 godina.

SDP-ovci Milanović, Ostojić i Jovanović uopće nisu iz Zadra, ne pripadaju 9. izbornoj jedinici, oni, kako je ustvrdio, "lažu, sole pamet i prodaju demagogiju". "Mi smo za njih profesori-doktori i od nas mogu samo učiti, a ne dolaziti ovdje i govoriti nam što bi trebalo raditi", poručio je Kalmeta na predstavljanju izbornog programa HDZ-a za 9. izbornu jedinicu večeras u Benkovcu.

Odgovor SDP-ova Željka Jovanovića nije trebalo dugo čekati. Preko svog Facebook profila odgovorio je na tvrdnje ministra Božidara Kalmete.

- Kalmeta je sasvim u pravu. On je profesor doktor za korupciju, a dekan tog crnofondovskog fakulteta od kojeg je on sve naučio je u Remetincu, napisao je Jovanović.

Verbalni sukob između HDZ-a i SDP-a tako se nastavlja istom žestinom ususret i službenom početku predizborne kampanje...

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

korupcija, božidar kalmeta, željko jovanović