A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jovanović: Kosor, Šeks i Hebrang uz potporu trgovačkih zastupnika osramotili su Sabor | Politika+
Hrvatska

ODGOVOR PREMIJERKI: Jovanović: Kosor, Šeks i Hebrang uz potporu trgovačkih zastupnika osramotili su Sabor

'Neću tražiti ispriku od Jadranke Kosor koja je uvredljivo Milanovića i mene nazvala braćom po mržnji.'

FOTO: Željko Jovanović
Piše: Ivan Klarić

Nakon ovako uvredljive poruke Jadranke Kosor koja predsjednika Milanovića i mene naziva braćom po mržnji, ja osobno neću tražiti ispriku od nje, ali naravno da se neću ispričavati za istinu koju sam izrekao o kriminalnom ponašanju vrha HDZ-a, rekao je Željko Jovanović komentiravši tako današnju izjavu predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor koja je rekla.

- I Zoran Milanović, koji je izjavio da smo mi kriminalna organizacija kao i njegov "brat po mržnji" Jovanović, sada imaju priliku ispričati se Hrvatskoj demokratskoj zajedici za te izjave i za mržnju, a ako to učine, HDZ će povući tužbu, rekla je Kosor.

Jovanović kaže da ako u ovoj zemlji postoji bilo koja osoba koja se treba ispričati, onda je to upravo predsjednica HDZ-a.

- U hrvatskom Saboru, skidanjem imuniteta saborskom zastupniku po naredbi Jadranke Kosor, u režiji Vladimira Šeksa i organizaciji Andrije Hebranga te uz potporu trgovačkih zastupnika osramoćen je hrvatski Sabor pa ako se netko treba ispričati onda je to Jadranka Kosor, kazao nam je Jovanović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zoran milanović, jadranka kosor, željko jovanović, sdp