A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lady-gaga-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Lady Gaga večeru za dvoje platila 13 tisuća dolara | Politika+
Scena

DOBAR ZALOGAJ: VIDEO Lady Gaga večeru za dvoje platila 13 tisuća dolara

Lady Gaga je time donirala sav iznos za neprofitnu organizaciju Little Kids Rock koja potiče glazbenu nastavu u osnivnim školama.

Piše: PolitikaPlus

Lady Gaga imala je sasvim opravdani razlog za poveći trošak. Naime, sudjelovala je na aukciji zaklade 'Right To Rock, tako je večeru s članom benda E-Street Steveom Van Zandtom, platila čak 13.000 dolara.

 

Večerali su u Parma restoranu u New Yorku u kojem je Lady Gaga radila s 19 godina.

Lady Gaga je time donirala sav iznos za neprofitnu organizaciju Little Kids Rock koja potiče glazbenu nastavu u osnivnim školama.

 

Ova pjevačica veoma dobro zna kako svojim izjavama, oblačenjm i nastupom privući pozornost svjetskih medija. Tako je nedavno jednoj svojoj prijateljici je otkrila svoje tajne iz spavaće sobe. Izjavila kako voli kad se njen dečko Taylor Kinney odijeva kao vampir i stavi umjetne zube dok se zabavljaju u spavaćoj sobi.-Gaga se uzbudi kada joj netko spomene vampire i voli da je partneri grizu. Voli se odijevati za seksualne uloge i dok joj partner nosi vampirske zube", otkrila je naposljetku njena prijateljica za američke medije.

-Naziva se Nastrana Kraljica i ima cijelu garderobu seksi haljina i druge odjeće za svoje seksualne igrice, dodala je.