A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-srb-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HSP izbacio Dražena Keleminca s izbornih lista zbog napada na suprugu! | Politika+
Hrvatska

ODLUKA: HSP izbacio Dražena Keleminca s izbornih lista zbog napada na suprugu!

'Predsjedništvo jednoglasno zaključilo da Dražen Keleminec neće biti nositelj liste HSP-a u 2. izborno jedinici.'

Piše: PolitikaPlus

Nakon što je jučer Aleksandar Stanković u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva predsjednika HSP-a Danijela Srba suočio s neugodnom činjenicom da mu je jedan od nositelja lista obiteljski nasilnik, HSP je odlučio kako Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone stranke prava s kojom HSP koalira, neće biti nositelj liste

 

'S obzirom da smo javno upozoreni da je gospodin Keleminec prije nekoliko godina fizički napao vlastitu suprugu u redakciji jednih dnevnih novina, te da je slučaj istraživala i policija, Predsjedništvo Hrvatske stranke prava jednoglasno je zaključilo da gospodin Dražen Keleminec neće biti nositelj zajedničke izborne liste HSP-a i pravaških stranaka u 2. izborno jedinici, te da neće biti zajednički kandidat za Sabor niti na jednoj zajedničkoj pravaškoj lsti', stoji u priopćenju HSP-a.

Dodaju kako nisu znali za ovaj slučaj obiteljskog nasilja te kako su stranka s nultom stopom tolerancije prema obiteljskim nasilnicima i prema nasilju uopće.

'S obzirom na neskriveno zadovoljstvo kojim su neke stranke, političari i mediji popratili slučaj Keleminec, H rvatskas tranka prava izvješćuje javnost o svojoj odluci, kojom poručuje da na svojim listama neće imati osobe osumnjičene za obiteljsko nasilje pa niti onda kada takve optužbe nisu dokazane. Tražimo isti pristup od svih sudionika u predstojećim izborimau Hrvatskoj. Hrvatska stranka prava raščišćavanjem ovog slučaja pokazuje kakvih se načela drži. Od drugih stranaka očekujemo poštivanje istih vrijednosti', zaključuje predsjednik HSP-a Danijel Srb.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

daniel srb, hsp, dražen keleminec