A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/drazen-keleminec-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dražen Keleminec: Nisam tukao suprugu! Stanković smišljeno iskorišten za obračun sa mnom | Politika+
Hrvatska

STRANKE: Dražen Keleminec: Nisam tukao suprugu! Stanković smišljeno iskorišten za obračun sa mnom

HSP izbacio Keleminca s izbornih lista zbog napada na suprugu!

Piše: Ivan Klarić

Nakon što je jučer Aleksandar Stanković u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva predsjednika HSP-a Danijela Srba suočio s neugodnom činjenicom da mu je jedan od nositelja lista obiteljski nasilnik, HSP je odlučio da Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone stranke prava s kojom HSP koalira, neće biti nositelj liste.

"Na fotografiji koju je 2000. objavio Večernji list ja sam vikao na osobu s kojom sam bio u vezi šest mjeseci i koja me prevarila za stan za kojeg i danas plaćam kredit."

'S obzirom da smo javno upozoreni da je gospodin Keleminec prije nekoliko godina fizički napao vlastitu suprugu u redakciji jednih dnevnih novina, te da je slučaj istraživala i policija, Predsjedništvo Hrvatske stranke prava jednoglasno je zaključilo da gospodin Dražen Keleminec neće biti nositelj zajedničke izborne liste HSP-a i pravaških stranaka u 2. izborno jedinici, te da neće biti zajednički kandidat za Sabor niti na jednoj zajedničkoj pravaškoj lsti', stoji u priopćenju HSP-a.

Komentar smo zatražili kod Dražena Keleminca koji odlukom Predsjedništva HSP-a ipak neće biti nositelj HSP-a u 2. izbornoj jedinici.

"Odluku HSP-a još nisam dobio, ali uvjeravam vas da je ovo namještaljka s kojom me se želi politički eliminirati."

- Odluku HSP-a još nisam dobio, ali uvjeravam vas da je ovo namještaljka s kojom me se želi politički eliminirati. Da napomenem, nema nikakve presude da sam ja obiteljski nasilnik. Na fotografiji koju je 2000. objavio Večernji list ja sam vikao na osobu s kojom sam bio u vezi šest mjeseci i koja me prevarila za stan za kojeg i danas plaćam kredit, na početku će vidno razočarani Keleminec.

"U HSP-u postoji velika bojazan od mene, jer ih je strah da imam bolji rejting u javnosti i od Prkačina i od Đapića. S ovom odlukom najviše će izgubiti Srb, ali i cijeli HSP."

Kaže da je sve ovo nepravedno i pita se zašto nitko Zorana Milanovića ne proganja zbog obiteljskog nasilništva kako se pisalo u medijima.

- Ja se nemam načina braniti. Ne znam tko stoji iza mene, ali je zanimljivo kako je povjerenik HSP-a za Bjelovarsko-bilogorsku županiju protiv mene tako da mi je jednom prilikom rekao da je on nekada radio za SIS i da sve zna o meni, upozorava Keleminec.


Premda smo ga nekoliko puta izravno upitali tko stoji iza, kako on kaže obračuna s njim, Keleminec nije htio odgovoriti.


- To vam ne mogu reći u ovom trenutku. Kada dođem do nekih podataka javit ću vam se i onda ću vam govoriti o imenima. No, napominjem, u HSP-u postoji velika bojazan od mene, jer ih je strah da imam bolji rejting u javnosti i od Prkačina i od Đapića. S ovom odlukom najviše će izgubiti Srb, ali i cijeli HSP, kazao nam je Keleminec, koji očito smatra da ova epizoda u Nedjeljom u 2 nije nimalo slučajna.

- Predsjednik HSP-a Daniel Srb me već neko vrijeme izbjegava. Premda smo se nekoliko puta dogovarali kako ćemo sazvati konferenciju za novinare na kojoj smo trebali predstaviti mene kao nositelja liste HSP-a u 2. izbornoj jedinici, to se nije dogodilo. A i jučerašnja emisija iskorištena je kako bi se obračunali sa mnom, napominje Keleminec uz opasku kako on jako dobro zna tko je s HRT-om i Stankovićem dogovarao gostovanje u emisiji Nedjeljom u 2, ustvrdio je Keleminec.