A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/hrt.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novinari i urednici HTV-a ispitani zbog afere Core Media | Politika+
Hrvatska

ISPITIVANJE: Novinari i urednici HTV-a ispitani zbog afere Core Media

Ispitani djelatnici HTV-a upozoravali su bivšu Upravu HRT-a na sukob interesa bivše Šelebajeve supruge Dijane Čuljak koja se prije gotovo četiri godine spominjala kao moguća (su)vlasnica Core Medije.

Piše: PolitikaPlus/Tportal

Novinari i urednici HTV-a Elizabeta Gojan, Sanja Mikleušević-Pavić, Maja Sever, Nikola Kristić i Goran Rotim ispitani su danas u sjedištu zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva u svojstvu svjedoka u slučaju koji se vodi protiv vlasnika Core Medije Vladimira Šelebaja, javlja Tportal.

Šelebaja se, podsjetimo, sumnjiči za zloupotrebu položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju putem produkcijske tvrtke Core Media, a riječ je o izvlačenju 9,3 milijuna kuna preko fiktivnih računa koje je Core Media izdavala tvrtkama s kojima je poslovala. Prijeti mu i deset godina zatvora.

Ispitani djelatnici HTV-a, kako piše Tportal, upozoravali su bivšu Upravu HRT-a na sukob interesa bivše Šelebajeve supruge Dijane Čuljak koja se prije gotovo četiri godine spominjala kao moguća (su)vlasnica Core Medije. No, kako je postupak u tijeku, nije se moglo doznati o čemu su ispitani u ŽDO-u.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vladimir šelebaj, dijana čuljak šelebaj, hrt