A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dijana-culjak-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dijana Čuljak: Odlazim, ne želim biti kamen oko vrata HTV-u | Politika+
Hrvatska

SPORAZUMNI RAZVOD : Dijana Čuljak: Odlazim, ne želim biti kamen oko vrata HTV-u

Dogovori o sporazumnom prestanku ugovora o radu između HRT-a i gđe Čuljak traju već neko vrijeme i danas je učinjen i zadnji korak.

Piše: PolitikaPlus

Hrvatska radiotelevizija i dugogodišnja novinarka i urednica Dijana Čuljak dogovorili su sporazumni prestanak ugovora o radu s 30. studenim 2011. godine, priopćeno je s HRT-a.

 

Dogovori o sporazumnom prestanku ugovora o radu između HRT-a i gđe Čuljak traju već neko vrijeme i danas je učinjen i zadnji korak, navodi se u priopćenju s Prisavlja, u kojem se ističe kako 'HRT zahvaljuje gđi Dijani Čuljak na njezinu dosadašnjem radu'.

 

- Posao koji radim 20 godina na HRT-u je javan. Budući da u ovom trenutku nemam potporu dijela javnosti nema više smisla da radim kao novinar na HRT-u. Zahvaljujem kući u kojoj sam naučila sve što znam o novinarstvu i upravo zato do krajnjih pravnih ishoda ne želim biti kamen oko vrata televiziji koja me profesionalno odgojila, izjavila je Čuljak povodom svog odlaska.

 

Što se tiče planova za budućnost, Čuljakica nije željela ništa otkrivati?

 

-Imam neke ponude, ali o njima sada ne mogu, kratko je izjavila.


Podsjetimo, Dijana Čuljak u prošlosti je povezivana s nizom afera, poput one o navodnoj prodaji gostovanja u HTV-ovim emisijama, a najnovija afera vezana je uz istragu poslova njezinog bivšeg muža Vladimira Šelebaja Selliera.

 


Mediji prenose da je policija ovih dana obavila informativne razgovore s novinarima HRT-a koji već godinama upozoravaju na sukob interesa u kojem se nalazi Dijana Čulja

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dijana čuljak, hrt