Hrvatska

NAČELAN DOGOVOR: HSS i Bandić zajedno na izbore u 1. izbornoj jedinici

'Radi se o suradnji između gradonačelnika Zagreba i gradskog HSS-a, što je u stvari i bio temelj za postizanje dogovora.'

FOTO: Milan Bandić
Piše: PolitikaPlus/Hina

Koordinator Hrvatske seljačke stranke (HSS) za prvu izbornu jedinicu Darko Vuletić večeras je izjavio da je postignut načelan dogovor s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore HSS-a i Nezavisne liste Milana Bandića u prvoj izbornoj jedinici.

"To nije nikakva novina. Radi se o dugogodišnjoj suradnji između gradonačelnika Zagreba i gradskog HSS-a, što je u stvari i bio temelj za postizanje dogovora."

Rekao je da je tu odluku jučer potvrdio izborni stožer prve izborne jedinice i odbor gradske organizacije HSS-a grada Zagreba.

"To nije nikakva novina. Radi se o dugogodišnjoj suradnji između gradonačelnika Zagreba i gradskog HSS-a, što je u stvari i bio temelj za postizanje dogovora", izjavio je Vuletić u telefonskoj izjavi za Hinu.

Istaknuo je da ti dogovori idu u smjeru da HSS i Bandić ostvare dobre izborne rezultate u prvoj izbornoj jedinici, u što, kako je rekao, osobno ne sumnja.

Prva izborna jedinica obuhvaća sjeverozapadni dio Zagrebačke županije te dio centra i zapada Grada Zagreba.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

darko vuletić, izbori, hss, milan bandić