A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hdz-223.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ POD ISTRAGOM Kosor: DORH je izabrao ovaj trenutak kako bi se naštetilo HDZ-u! | Politika+
Hrvatska

CRNI FONDOVI: HDZ POD ISTRAGOM Kosor: DORH je izabrao ovaj trenutak kako bi se naštetilo HDZ-u!

Na novinarsko pitanje je li HDZ-u blokiran račun: "Ma dajte, molim vas, odite, nešto raditi!"

Piše: Ivan Klarić
Procesa se ne bojimo, mi se kao stranka se možemo vratiti u baraku na Jarunu. Iz ovog procesa će mo izaći kao čvrsta stranka koja je prva Hrvatsku povela u borbi protiv korupcije, rekla je ljutito Jadranka Kosor, te dodala da je HDZ stranka poštenih ljudi, s više od 200 tisuća članova, i da je ovo pretposljednja etapa križnoga puta.


"Zašto istrage koje moraju biti tajne nisu tajne, zašto i odakle cure informacije? Jednako kao i u borbi protiv korupcije nećemo prestati tražiti odgovore na ta pitanja."

- Ovo je jedan od najtežih trenutaka za HDZ, od srpnja 2009 godine. Odlaskom tadašnjeg predsjednika stranke Ive Sanadera, za HDZ je počela nateža borba protiv korupcije, a ovaj nalog neće nas poljuljati, istaknula je Jadranka Kosor.


Svi članovi stranke i predsjedništva stranke su spremni dati iskaze, ako bude trebalo o tome kako se stranka financirala, rekla je vidno potresena predsjednica stranke Jadranka Kosor. I sad pokazujemo da su nam interesi zemlje iznad interesa stranke.

- Tražit ćemo i ostale istrage, pitati za mnoge druge afere kao što su npr. riječke tržnice, afere Sisačko-moslavačke županije, nadalje sada imate veliku aferu vezanu za ceste, pa ćemo u toj borbi nastaviti. U borbi ulazimo jednako spremni i snažni kao i do sada - rekla je Kosor.


Izjavu je dao i Ivan Jarnjak, koji je koji je kratko rekao da papir još nije vidio, ali kako će se odazvati na razgovor USKOK-u kako bi skinuo svaku sumnju sa sebe i stranke. 

Zašto istrage koje moraju biti tajne nisu tajne, zašto i odakle cure informacije? Jednako kao i u borbi protiv korupcije nećemo prestati tražiti odgovore na ta pitanja, kaže Kosor te dodaje da je curenje informacija  kazneno djelo i za to će netko odgovarati.

 

Rekla je i da vjeruje da USKOK i DORH korektno odrađuju svoj posao im daje potporu.

- Bajić i Cvitan, USKOK i DORH imaju moju punu potporu, ali smatram da je ovaj trenutak iskorišten kako bi se našetilo HDZ-u, rekla je Kosor, ne objasnivši tu kontradikciju..

 

Među novinarima se proširila informacija da je HDZ-u blokiran račun, na to pitanje je predsjednica stranke odgovorila, citiramo: "Ma dajte, molim vas, odite nešto raditi!!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MLADEN BAJIĆ, CRNI FONDOVI, IVAN JARNJAK, uskok, hdz istraga, jadranka kosor