A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/vladimir%20jordan%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HSU-ov Vladimir Jordan primio pola milijuna kuna iz HDZ-ovog crnog fonda? | Politika+
Hrvatska

NOVI DETALJI: HSU-ov Vladimir Jordan primio pola milijuna kuna iz HDZ-ovog crnog fonda?

Odgovorno tvrdimo da nikakav novac ni iz kakvih fondova nikada nije ušao u HSU, niti je tadašnje predsjedništvo kao ni sadašnje čelništvo stranke imalo ikakvih indicija o ovom slučaju", stoji u priopćenju koje je HSU popodne poslao medijima.

FOTO: Vladimir Jordan bio je predsjednik HSU-a od 2001. do 2008.
FOTO: Nacional
Piše: PolitikaPlus

Hrvatska stranka umirovljenika, članica Kukuriku koalicije, danas će suspendirati nekadašnjeg šefa i aktualnog počasnog predsjednika stranke Vladimira Jordana, zbog sumnje da je iz HDZ-ovog crnog fonda primio pola milijuna kuna.

Vladimir Jordan bio je predsjednik HSU-a od 2001. do 2008., a HDZ-ov mito navodno je primio 2007., u vrijeme zadnjih parlamentarnih izbora.

 

Jordana je, navodno, u jednom od svojih iskaza "cinkao" bivši šef carine i HDZ-ov tajnik Mladen Barišić. Izvori iz HSU-a, u kojemu je Jordanova umiješanost u HDZ-ovu aferu Fimi media vrlo neugodno odjeknula, tvrde da ništa od spornog novca nije išlo u stranačku blagajnu.

 "Odgovorno tvrdimo da nikakav novac ni iz kakvih fondova nikada nije ušao u HSU, niti je tadašnje predsjedništvo kao ni sadašnje čelništvo stranke imalo ikakvih indicija o ovom slučaju", stoji u priopćenju koje je HSU popodne poslao medijima.

O slučaju je danas upitan i Zoran Milanović. Kazao da ne želi komentirati hipotetska pitanja, ali je dodao da će, ako se indicije pokažu točnima, to ipak morati komentirati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsu, vladimir jordan, crni fondovi, hdz, mladen barišić