A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/paris-hilton-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Specijalci koji su u fušu čuvali Paris Hilton izgubit će posao | Politika+
Scena

POLJSKA: Specijalci koji su u fušu čuvali Paris Hilton izgubit će posao

Pripadnici protuterorističkih postrojbi obično skrivaju lica, kako ih se ne bi prepoznalo.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Trojica pripadnika poljskih specijalnih policijskih postrojbi izgubit će posao u elitnoj protuterorističkoj postrojbi jer su tijekom vikenda odlučili 'raditi u fušu', čuvajući kontroverznu Paris Hilton tijekom njezina nedavnog posjeta Poljskoj.

"Ako specijalci koji su tijekom vikenda radili kao osobni čuvari Paris Hilton ne ponude sami ostavke do kraja tjedna, bit će otpušteni"

"Ako specijalci koji su tijekom vikenda radili kao osobni čuvari Paris Hilton ne ponude sami ostavke do kraja tjedna, bit će otpušteni", rekao je zapovjednik regionalne policije Dariusz Biel.

Pripadnici protuterorističkih postrojbi obično skrivaju lica, kako ih se ne bi prepoznalo te za bilo kakav dodatni posao moraju tražiti posebno dopuštenje od svojih nadređenih.

Trojica specijalaca koji su čuvali Hilton tijekom njezina posjeta shopping centru u Katowicama, mogu se prepoznati na fotografijama tabloida i nekih portala, na kojima se vidi i njihovo oružje.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

paris hilton, zaštitari, policija