A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/gola-vozacica-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO: Vozeći 200 km/h bježala od policije u tangama i štiklama | Politika+
Scena

GOLA VOŽNJA: VIDEO: Vozeći 200 km/h bježala od policije u tangama i štiklama

Erin Holdsworth, 28-godišnjakinja iz Ohija, pokušala je pobjeći policiji vozeći više od 200 km/h. Na sebi je imala samo tange.

FOTO: U tangama i toplesu bježala od policije
FOTO: Screenshot YouTube
Piše: PolitikaPlus

Policija iz Ohija uočila je Mazdu 626 koja se po lokalnoj cesti kretala brzinom gotovo dvostruko većom od dopuštene. Pokušali su zaustaviti automobil, no vozačica je samo produžila dalje, kazao je šef policije Jon Bokovitz.

 

'Lovili su je oko 11 kilometara', kazao je Bokovitz. 'Jedan službenik iz šerifova ureda je bio u blizini i postavio je na cestu tzv. ježeve za bušenje guma'. 

 

Nakon što je naletjela na 'ježa' pukla joj je lijeva guma.

 

'Potom je izašla iz automobila, a na sebi je imala samo bijele tange, visoke pete i potpuno proziran top, nešto poput ribarske mreže. Bila je pod očiglednim utjecajem alkohola ili opijata. Nije znala reći gdje ide, otkud je došla ni zašto je tako obučena. Jedva je stajala na nogama', kazao je šef policije.

 

Erin Holdsworth odbila je alkotestiranje i počela 'nasilno prsvjedovati' pa ju je policija privela.

 

Optužena je za vožnju pod utjecajem droge i alkohola, odbijanje alkotesta, bježanje policiji, vožnju bez vozačke dozvole koja joj je oduzeta već ranije, prebrzu vožnju, dovođenje građana u opasnost te nanošenje štete na policijskom vozilu. Nije optužena jedino za neprimjereno odijevanje 'jer nije hodala uokolo i izlagala se javnosti'.