A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/SNIJEG.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SAD: Više od 2 milijuna bez struje, u snježnoj oluji troje poginulih | Politika+
Svijet

NEPOGODA: SAD: Više od 2 milijuna bez struje, u snježnoj oluji troje poginulih

Zbog oluje je otkazano i više od 1000 letova iz SAD-a. Meteorolozi javljaju kako će se oluja tijekom sljedećih dana još pogoršavati te pozivaju ljude na oprez.

Piše: PolitikaPlus/VLM

U snježnoj oluji koja je zahvatila istok SAD-a poginulo je troje ljudi, a više od 2,3 milijuna ostalo je bez struje. Nevrijeme je zahvatilo i New York.

 

Zbog oluje je otkazano i više od 1000 letova iz SAD-a. Meteorolozi javljaju kako će se oluja tijekom sljedećih dana još pogoršavati te pozivaju ljude na oprez. 

Lokalne vlasti javljaju kako je muškarac (84) iz Pennsylvanije poginuo nakon što je na njegovu kuću palo stablo u subotu popodne. Policija kaže kako se muškarac odmarao u dnevnoj sobi. Na mjestu je ostao mrtav.

Drugi muškarac poginuo je u Connecticutu, a u Springfieldu je poginuo mladić (20) koji je ignorirao policijske blokade te je primio metalnu šipku na željezničkoj pruzi koja je bila pod naponom.

Zbog oluje je otkazano i više od 1000 letova iz SAD-a. Meteorolozi javljaju kako će se oluja tijekom sljedećih dana još pogoršavati te pozivaju ljude na oprez. Kažu kako je oluja pogodila područje na kojem živi najmanje 60 milijuna ljudi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

OLUJA, SNIJEG, SAD