A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-sanader-sud-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Sanader: Podižem tužbe za klevetu protiv novina koje dovode u pitanje istinitost moje dijagnoze | Politika+
Hrvatska

NALJUTILI GA MEDIJI: Ivo Sanader: Podižem tužbe za klevetu protiv novina koje dovode u pitanje istinitost moje dijagnoze

Ponavljamo, on nije odlučio niti kada će ići na pregled niti što je s njegovim zdravstvenim stanjem. Zdravstveno stanje su izvještačili liječnici vještaci, a njegovo je bilo samo da odabere što mu je važnije u životu - rasprava ili zdravlje, prenosi Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović.

FOTO: Ivo Sanader
Piše: PolitikaPlus/HRT

Ivo Sanader i dalje je na Odjelu kardiologije KBC-a Zagreb. Posjetili su ga odvjetnici Goran Suić i Čedo Prodanović. Prema njihovim riječima, još nije utvrđeno koji ga kardiovaskularni problemi muče. Sutra će na ergometriju, a nakon toga će se znati ostaje li u bolnici ili se vraća u Remetinec.

Odvjetnici su Sanaderu odnijeli novine i prokomentirali što pišu.

 

Nerviraju ga ovi napisi u novinama, podići će tužbe za klevetu protiv novina koje dovode u pitanje istintost i njegove dijagnoze i njegovo navodno izbjegavanje glavne rasprave. Ponavljamo, on nije odlučio niti kada će ići na pregled niti što je s njegovim zdravstvenim stanjem. Zdravstveno stanje su izvještačili liječnici vještaci, a njegovo je bilo samo da odabere što mu je važnije u životu - rasprava ili zdravlje. Mislim da je to prirodan izbor da vam je važnije zdravlje. A s tim da se i to moglo izbjeći da ga se poslalo na liječnički pregled odmah kada je zatražio u nedjelju, a ne u četvrtak, rekao je Prodanović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo sanader, čedo prodanović